Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Δωρεά Μαρινάκη σε νοσοκομείο στην Κύπρο

Χθες το μεσημέρι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που το έχουμε δει πολλάκις μέσα στη χρονιά, με διάφορες εκδηλώσεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, δείγμα του ότι βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
O Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε επιταγή 10.000 ευρώ την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο πρόεδρος, συνοδευόμενος από ον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Μώραλη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Θρύλος ΑΕ Γιώργο Παύλου και τον τεχνικό σύμβουλο των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Γιώργο Αμανατίδη δώρισαν φανέλες και αναμνηστικά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί, μοιράζοντας χαμόγελα.

Μαζί τους ήταν και 20 παιδάκια των σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας στην Κύπρο, όλοι οι δημοσιογράφοι που ακολούθησαν την αποστολή, όπως και το γραφείο τύπου της ΠΑΕ.

Μετά την κίνηση αυτή, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: "Προτεραιότητά μας είναι να προσέχουμε τα παιδιά. Έχουμε κάνει πολλά και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον, καθώς τα παιδιά αποτελούν το πάντα το πρώτο μας μέλημα. Με την ευκαιρία της παρουσίας μας στην Κύπρο για τα δύο φιλικά παιχνίδια, αλλά και με τη δυνατότητα που μας δίνει η κλινική σας να βοηθήσουμε, συνεχίζουμε το έργο μας, προσπαθώντας, εκτός από την καθαρά αθλητική δραστηριότητα της ομάδας μας, να συμβάλλουμε έτσι ώστε να υπάρχει και κοινωνική δράση, προκειμένου να ανακουφίζουμε, όσο αυτό είναι δυνατόν, ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία σε αυτό που κάνετε και να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους μας αλλά και τους Κύπριους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι μας δείχνουν έμπρακτα και αυτές τις ημέρες την αγάπη τους, ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τις επιτυχίες στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: