Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μονγκέ: «Μετά την Κυριακή οι επαφές»


Από Δεύτερα.. μπαίνουν πάντα σε εφαρμογή τα μεγάλα σχέδια και για τότε έχει μεταφερθεί η επαφή του Κάρλος Σάντσες με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Η πρώτη επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη έχει γίνει και όλα συνηγορούν προς ένα θετικό φινάλε. Οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν με ένα μεγάλο στο ποδόσφαιρο στοίχημα για τον Κολομβιανό και η Βαλενσιέν μοιάζει ανήμπορη οικονομικά να αντικρούσει οποιαδήποτε πρόταση.

Αυτό που απλά ξεκαθαρίζει ο μάνατζερ του 24χρονου μέσου, Κριστόφ Μονγκέ, είναι οι προτεραιότητες του πελάτη του, που δεν είναι άλλη από την ευτυχή κατάληξη της ομάδας του στο Σαμπιονά.

«Ο Σάντσες έχει σαν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή την ομάδα του τη Βαλενσιέν και την αποφυγή του υποβιβασμού από το Σαμπιονά. Ωστόσο έχουμε μιλήσει με τον κύριο Μαρινάκη για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Έχουν γίνει επαφές. Μετά την Κυριακή και το μεγάλο ματς κόντρα στη Νις, θα ξανά μιλήσουμε πιο άνετα με τον κύριο Μαρινάκη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού».

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός όμως ο «γάμος» γίνεται. Το ενδιαφέρον αμφοτέρων είναι δεδομένο. Ο γαμπρός είναι ψημένος κι ελπίζει σε θετικά στο προσωπικό του στοίχημα νέα, αν κρίνει κανείς από τα κολακευτικά σχόλια του εκπροσώπου του.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με βαρύ όνομα στην Ευρώπη. Έχει φανταστικούς οπαδούς που αγαπούν την ομάδα τους και έναν σπουδαίο πρόεδρο. Έχω πολύ καλή εικόνα. Η συμμετοχή στο Champions League σίγουρα αποτελεί δέλεαρ για έναν παίκτη σαν τον Κάρλος Σάντσες να συμμετάσχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Κοντός ψαλμός…

Δεν υπάρχουν σχόλια: