Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Πάρτε το κύπελλο και αφήστε τα ευχολόγια

Σήμερα το βράδυ ένα πράγμα πρέπει να είναι μέσα στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού. Να πάρουν το κύπελλο για ορεκτικό και μετά να πάμε για το πρωτάθλημα.
Τα ψέματα τελείωσαν.
Πληρώνεστε ένα σκασμό εκατομμύρια όλοι σας και πρέπει να το δείχνετε μπέσα στο γήπεδο ότι αξίζετε να φοράτε την φανέλα του Ολυμπιακού.
Οπως το έδειξαν οι απλήρωτοι παίκτες της ομάδας βόλει που είχαν τεράστια καρύδια και τα έδειξαν σε όλους κατακτώντας ότι τίτλο βρήκαν μπροστά τους φέτος.
Το καταλάβατε? Ακριβοπληρωμένοι παίκτες του μπάσκετ που έχετε κατακτήσει όλο και όλο 1 κύπελλο τόσα χρόνια? Που καταφέρατε να αποκλειστείτε από μια ομάδα ξυλοκόπων όπως η Σιένα με 3 ήττες?
Τέλος τα παραμύθια. Σήμερα το βράδυ είναι η ώρα των αποδείξεων. Τέρμα τα ευχολόγια και το fair play με τους παίκτες του βάζελου. Τέλος τα γελάκια και οι χαιρετούρες. Μόνο εσείς το κάνετε αυτό. Οι άλλοι όπου σας βρίσκουν μπόσικους σας πηδάνε κανονικά και με τον νόμο. Μέχρι εδώ οι αβροφρωσύνες.
Μπείτε στο γήπεδο δείξτε α καρύδια σας (αν έχετε) και πάρτε το κύπελλο. ΤΕΛΟΣ.
Αυτή είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ και όχι ευχολόγιο των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Οταν παίρνεις τέτοιους προκλητικούς για την εποχή που ζούμε μισθούς και συμβόλαια πρέπει να αποδυκνύεις στο γήπεδο ότι το αξίζεις έστω και λίγο.
Μπορεί αν είμαι λίγο σκληρός με την ομάδα μπάσκετ , αλλά νομίζω ότι αρκετά ανεχτήκαμε τόσα χρόνια κάποιους να είναι χρυσοπληρωμένοι και να μην μπορούν πάρουν έναν τίτλο.
ΚΥΠΕΛΛΟ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ φέτος στο λιμάνι αλλιώς σπίτια σας. ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: