Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"Απόλαυση διαρκείας"

Σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός παρουσίασε την καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της καινούργιας σεζόν με κεντρικό σύνθημα "Απόλαυση διαρκείας".
Στην εκδήλωση, που έλαβε μέρος στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν το παρών οι Γιάννης Βρέντζος, Τάσος Μητρόπουλος και Κούλης Δουρέκας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης των νέων εισιτηρίων διαρκείας παρατέθηκε συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησαν οι Γιάννης Μώραλης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Άριελ Ιμπαγάσα. 
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, τονίζοντας: «Έχω δίπλα μου έναν καταξιωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Φετφατζίδη, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά. Θέλω να πω δυο λόγια για το σύνθημά μας που είναι ''Aπόλαυση διαρκείας''. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Ως απόλαυση. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα δίωρο απόλαυσης, ένα δίωρο χαράς.
Κρατήσαμε τις τιμές στα ίδια επίπεδα, για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που πέρυσι στάθηκαν δίπλα μας. Οι όποιες αυξήσεις γίνονται για νέους κατόχους και αυτές δεν είναι μεγάλες, για να σεβαστούμε τους νέους κατόχους. Θα έχουμε διαφορετική πολιτική και στα απλά εισιτήρια των αγώνων. Οι τιμές είναι καλές και για έναν ακόμη λόγο.
Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στο Champions League και θα δώσει το λιγότερο 22 αγώνες. Φέτος, γενικά είχαμε καλή συμπεριφορά από τον κόσμο, με εξαίρεση το δίλεπτο μετά τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν δώσαμε ματς κεκλεισμένων των θυρών.
Είμαστε μία οικογένεια. Νιώθουμε όλοι μια οικογένεια. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι. Τα τελευταία 15-20 χρόνια νιώθουμε έτσι και έτσι θα συνεχίσουμε, με απόλαυση για το γήπεδο».

Στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στον μέσο του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος υποστήριξε: «Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο και ο Ολυμπιακός έχει αυτό το προνόμιο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του πέρυσι. Ελπίζουμε και φέτος να είναι γεμάτο το γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Φετφατζίδης τόνισε: «Όσο σημαντικό είναι για έναν έμπειρο παίκτη να είναι γεμάτο το γήπεδο, άλλο τόσο είναι και για έναν νεαρό. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση».
Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, υπογράμμισε: «Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο. Κατανοούμε όλες τις δυσκολίες που περνάει η χώρα μας, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ανταποκριθεί για ακόμη μία φορά. Το έχει δείξει και στα δύσκολα. Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι γιατί ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί που πρέπει, στο Champions League και νομίζω ότι ο κόσμος βλέπει ότι γίνεται μία νέα προσπάθεια, χτίζεται μία νέα ομάδα. Βλέπουμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα.
Αυτό που μένει είναι να ακολουθήσει και η ομάδα αγωνιστικά. Νομίζω ότι υπάρχουν οι δυνατότητες και η ποιότητα και με πολλή δουλειά και ταπεινότητα μπορούμε να φτάσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: