Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Θέλει Μέλμπεργκ η Γαλατά

Στην μεταγραφική λίστα της Γαλατά βρίσκεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Ηaberoku» γράφει :
«Ο νέος πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ στρέφεται προς την βόρεια Ευρώπη, αφού θέλει αντοχή και πειθαρχία μιας και θεωρεί ότι λείπουν από την ομάδα και γι' αυτό θέλει να φέρει στην Κωνσταντινούπολη Σουηδούς «αστέρες».
Ο Αϊσάλ έχει ζητήσει από τον σύμβουλο, Μπουλέντ Τουλούν να κάνει ότι πρέπει για να αποκτηθούν οι Γιόχαν Ελμάντερ, Κιμ Κάλστρομ, Μπεχράν Σαφαρί και Όλοφ Μέλμπεργκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τουλούν έχει λάβει εντολή να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τις μεταγραφές των τεσσάρων ποδοσφαιριστών», γράφει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.
«Ο 33χρονος Σουηδός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο Τουλούν προσπαθεί να τον πείσει. Ο Μέλμπεργκ έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία και το κόστος της απόκτησής του από την ελληνική ομάδα μπορεί να φτάσει και τα 5 εκ ευρώ», καταλήγει το δημοσίευμα.

Σχόλιο Sports-blog
Ασφαλώς και τον γουστάρουμε τον παικταρά τον Ολοφ, αλλά αν έρθει πρόταση 5 εκ ευρώ από τους Τούρκους, τότε δεν θα πρέπει να το σκεφτούν καν να τον παραχωρήσουν. Διότι για έναν 33χρονο αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν πουθενά. Και μετά παίρνεις ισάξιο αλλά σε πολύ καλύτερη ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: