Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αν είναι να γίνουν τα ίδια τα περσινά τότε καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί

Επειδή ακούγονται πάλι διάφορα παράξενα για το τι θα γίνει αύριο το βράδυ στο ΣΕΦ, θέλω να κάνω μια παρατήρηση.
Αν είναι να γίνουν πάλι τα ίδια τα περσινά, τότε καλύτερα να το κλείσουμε το «μαγαζί». Και εννοώ το μπασκετικό μαγαζί του Ολυμπιακού.
Διότι αν αυτή είναι η εύκολη λύση που νομίζουν κάποιοι ηλίθιοι ομοϊδεάτες μου, τότε μας αξίζει η ομάδα και η κατάντια που έχουμε σας ομάδα μπάσκετ. Και μας αξίζει να μας πηδάνε τα κοράκια με τα γκρι.
Διότι αν είναι κάθε φορά που μας αδικούν τα κοράκια με τα γκρι εμείς διαλύουμε το ΣΕΦ και να επιβάλλουμε εμείς οι ίδιοι τιμωρία στην ομάδα μας 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, τότε είμαστε απλά ΚΑΦΡΟΙ και ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ..
Δεν γίνεται έτσι ρε μάγκες και πρέπει να το καταλάβουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Η καφρίλα αυτή πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Τι θα κερδίσουμε αν κάνουμε το ΣΕΦ μπουρδέλο? Ας μου πει κάποιος. Ηθική ικανοποίηση? Η μήπως ατελείωτη βλακεία? Θα τιμωρηθούν δηλαδή οι κόρακες με τα γκρι? Βούτυρο στο ψωμί τους θα είναι να μας ξεσκίσουν για μια ακόμη φορά με τις εκθέσεις τους μετά τον αγώνα. Και αυτοί και η Αστυνομία.
Το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να διώξουμε τους Αγγελόπουλους από το μπάσκετ μια και καλή. (Εστω και αν και τώρα που είναι δεν έχουν καταφέρει και τίποτα σπουδαίο).
Αλλά μετά από αυτούς ξέρετε δεν υπάρχει άλλος……… Οι Ολυμπιακάρες μας τελείωσαν. Έχουν λουφάξει όλοι όπως στις υπόλοιπες ομάδες βέβαια συμβαίνει το ίδιο.
Ένας Μαρινάκης στο ποδόσφαιρο και οι Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ έχουν μέινει.
Βλέπετε τι γίνεται στον Ερασιτέχνη. Τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν και στο μπάσκετ. Μαζί με την ΑΕΚ θα παίζουμε στην Α2.
Κανονίστε λοιπόν όλοι και πράξτε ανάλογα. Αν και μάλλον τσάμπα τα λέω και εγώ και η ΚΑΕ.
Όποιος είναι αποφασισμένος να κάνει την μαλακία θα την κάνει. Ο βλάκας παραμένει βλάκας ότι και να του πεις. Και δυστυχώς η βλακεία είναι ανίκητη.
Ελπίζω να μην γίνει τίποτα και να είμαι απλά υπερβολικός. Αλλά πολύ αμφιβάλλω…..
Αφήστε την ομάδα να κερδίσει αύριο και να πάει στο ΟΑΚΑ να παίξει 5 εναντίον 8 έστω. Αλλά να παίξει με τσαμπουκά και με καρύδια. Και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
Ας μην αφαιρέσουμε εμείς οι ίδιοι τις όποιες πιθανότητες που έχουμε ακόμη για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: