Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ολυμπιακός - Ρουμπίν 1-0

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ρουμπίν Καζάν με 1-0, χάρη στο γκολ του Τζεμπούρ (13'), παίρνοντας την πρόκριση στους "16". Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μέταλιστ.
Στα προημιτελικά οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αντιμετωπίσουν την ουκρανική Μέταλιστ.
Σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Ραφίκ Τζεμπούρ στο 13', αλλά πολυτιμότερος παίκτης των ερυθρολεύκων στην αναμέτρηση ήταν αναμφισβήτητα ο ηρωικός Ρόι Κάρολ, ο οποίος πραγματοποίησε μία συγκλονιστική εμφάνιση, με καθοριστικές και δύσκολες αποκρούσεις, τις οποίες συνέχισε να τις κάνει ακόμη και μετά που τραυματίστηκε στο 67'. Δικαίως στο τέλος αποθεώθηκε από το φίλαθλο κοινό.
Γενικά σήμερα ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε , αλλά έπαιξε περισσότερο για το αποτέλεσμα και την πρόκριση παρά για ο θέαμα.
Η ουσία είναι ότι είμαστε στους 16 του θεσμού και έχουμε ελπίδες για ακόμη παρα πέρα καθώς η Μέταλιστ δεν είναι και κανένα μεγαθήριο
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ (Αμπντούν 88').

Ρουμπίν Καζάν (Κουρμπάν Μπερντίεβ): Ριζικόβ, Κουζμίν, Σαρόνοβ, Νάβας, Μποκέτι, Κίσλιακ (Νταντιούν 46'), Νάτχο, Καραντενίζ, Ριαζάντσεβ, Μάρτινς, Βαλντές.

Ολυμπιακός vs. Ρουμπίν Καζάν 1-0 | Στιγμιότυπα από pklora7

Δεν υπάρχουν σχόλια: