Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμοι οι Μιραλάς, Μέλμπεργκ και Μανιάτης

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί (10:30) της Τρίτης (21/2), συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης (23/2, 22:05, ΑΝΤ-1) με αντίπαλο την Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της επαναληπτικής φάσης των 32 του Europa League.
Τα νέα από την προπόνηση είναι ευχάριστα για τους ερυθρόλευκους, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε με ικανοποίηση τρεις εκ των βασικών του ποδοσφαιριστών του να βγάζουν ολόκληρο το μέρος και να φωνάζουν "παρών" ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης εναντίον της Ρουμπίν Καζάν.

Ο λόγος για τους Κέβιν Μιραλάς, Όλοφ Μέλμπεργκ και Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα του Ολυμπιακού και δηλώνουν πανέτοιμοι.

Και οι τρεις έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και η συμμετοχή τους στο ματς θεωρείται δεδομένη. Οι Χοσέ Χολέμπας και Ιβάν Μαρκάνο ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης προκειμένου να προστατευθούν.

Οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη (22/2) με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Ρέντη. Μετά το τέλος της ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει και την 18άδα που θα επιλέξει για την αναμέτρηση κόντρα στους Ρώσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: