Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ίβκοβιτς: "Έτοιμοι για όλα"

Στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (29/2), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος για όλα τα σενάρια που μπορεί να εμφανιστούν στο παρκέ από τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων του και υποστήριξε πως με τη βοήθεια του κόσμου οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν τη νίκη. Τι είπε ο Σέρβος τεχνικός για τους Κέσελ και Γκετσεβίτσιους, αλλά και τον Ηλία Ζούρο που ανέλαβε καθήκοντα στην Εφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς:

"Παίζουμε το τελευταίο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για το ΤΟΡ-16. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και πρέπει να έχουμε εκτίμηση προς την Γαλατάσαραϊ. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και η μοναδική που έχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ.

Το γεγονός αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη, αν παίξουμε καλή άμυνα. Επίσης πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να επιβάλλουμε σετ παιχνίδι.

Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου, ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος γι’ αυτό το ματς. Από πλευράς ετοιμότητας, είναι πρόβλημα που ο Γκετσεβίτσιους και ο Κέσελ δεν έπαιξαν με τον Άρη. Ο Κέσελ βέβαια προπονείται, ενώ ο Γκετσεβίτσιους ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Είναι κάποιες δυσκολίες που έχουμε, όπως και την απουσία του Πρίντεζη στην Μόσχα. Ξέροντας πως το φάιναλ-φορ θα γίνει στην Πόλη, κανείς δεν έδινε τύχη στην Γαλατάσαραϊ.

Έκανε μια σταθερή πορεία και της αξίζουν συγχαρητήρια. Στον αθλητισμό πρέπει να "δένουμε" τους λαούς. Έχω πολλούς φίλους στην Τουρκία. Αν πάει ο Ρέμος στην Πόλη θα γεμίσει όλα τα στάδια. Μετά το σεισμό τα πράγματα άλλαξαν μεταξύ των δύο χωρών. Ειδικά για τον Ζούρο του εύχομαι καλή επιτυχία. Είναι πολύ καλός προπονητής και καλό παιδί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: