Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ολυμπιακός - Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ 9-8

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του LEN Trophy, μετά τη νίκη με 9-8 επί της Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ στο "Πέτρος Καπαγέρωφ", στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού. Ο επαναληπτικός στις 8/3.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 2-1, 1-2.

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Αντωνάκου (2), Κώτσια (2), Μανωλιουδάκη (2), Αβραμίδου, Μαυρέλου, Χιλ.

Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ (Ζαχάροβ): Βιλαγκζένινα (4), Ζουμπάτσεβα (2), Τσεμπότοβα, Γκριτσένο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει καλύτερο σύνολο και περισσότερες λύσεις από την Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ, ενώ υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκες μπορούν να κερδίσουν τις αντιπάλους τους και στον επαναληπτικό της Ρωσίας.

"Είχαμε πρόβλημα στον ρυθμό του αγώνα στα πρώτα λεπτά και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι στο πρώτο δίλεπτο βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 και στο ημίχρονο είχαμε δεχθεί πέντε γκολ. Στην συνέχεια βελτιωθήκαμε, πιέσαμε τις αντιπάλους μας και φτάσαμε στην νίκη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι καλύτερα προπονημένη, ωστόσο θεωρώ ότι διαθέτουμε καλύτερο σύνολο και έχουμε περισσότερες λύσεις.

Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να κερδίσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά, αλλά ακόμη και η νίκη μ' ένα γκολ διαφορά είναι σημαντική. Θεωρώ ότι έχουμε όλες τις προδιαγραφές να κερδίσουμε και μέσα στην Ρωσία και να επιστρέψουμε με το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό στις αποσκευές μας", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: