Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ρεσάκ: "Υποψήφιος για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε"

Ο Κάρλες Ρεσάκ, σύμβουλος του προέδρου Ροσέλ, δήλωσε στο ραδιόφωνο Com Radio ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, στην περίπτωση που ο Γουαρδιόλα δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα».
Ο Κάρλες Ρεσάκ μίλησε χθες στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό Com Radio για το θέμα της ανανέωσης του Πεπ Γουαρδιόλα.

«Στην περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Πεπ, οι βασικοί υποψήφιοι θα είναι ο Κούμαν, ο Λάουντρουπ και ο Βαλβέρδε», δήλωσε ο Ρεσάκ!
«Γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε στην περίπτωση που ο Πεπ δε συνεχίσει μαζί μας», ξεκαθάρισε ο Ρεσάκ. «Προσωπικά πιστεύω ότι ο Γουαρδιόλα θα μείνει στη Μπαρτσελόνα για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα, όμως αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτός που θα τον διαδεχτεί θα πρέπει είτε να είναι δικός μας άνθρωπος, ή τουλάχιστον να μας γνωρίζει πολύ καλά. Κάποιος που είτε έχει περάσει από τη Μπαρτσελόνα, είτε αντιλαμβάνεται τη φιλοσοφία του συλλόγου και το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα».

«Οι φίλαθλοι είναι κάπως ανήσυχοι για το πώς θα καταλήξει η υπόθεση, όμως πιστεύω ότι όταν θα φύγει ο Πεπ, μετά από τρία χρόνια, τόσο ο Όσκαρ Γκαρθία όσο και ο Ιβάν ντε λα Πένια θα είναι έτοιμοι για το πόστο. Για πιο άμεσες λύσεις, ο Κούμαν, ο Λάουντρουπ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μπορούσαν να είναι τρεις υποψήφιοι προπονητές για τη Μπαρτσελόνα», ολοκλήρωσε η παλιά δόξα των «μπλαουγκράνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: