Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τοροσίδης:Πρώτος στόχος το νταμπλ

«Έχουμε καιρό ακόμα για τον αγώνα με τη Μέταλιστ, σίγουρα πιστεύω ότι είναι επίσης μία καλή ομάδα με Λατινοαμερικάνους παίκτες. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που υπάρχουν γιατί ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το κύπελλο.

Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω και αυτό που θα κοιτάξουμε τώρα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι το ματς με τη Μέταλιστ και το παιχνίδι εκεί πέρα να είμαστε έτοιμοι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν την ξέρω σαν ομάδα και απʼ ότι ξέρω έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που είχαμε παίξει ξανά μαζί. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει αρκετούς παίκτες Λατινοαμερικάνους, Βραζιλιάνους και έχει πολύ ταχύτητα σαν ομάδα και δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Γενικά η ομάδα είναι καλή ομάδα, μην ξεγελάει κανέναν το όνομα που δεν είναι από τις μεγάλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έχει καλούς παίκτες που θέλουν τη διάκριση όπως και εμείς. Το πιστεύουμε και εγώ και όλοι οι παίκτες, δύο ενενηντάλεπτα είναι και θα πρέπει να το αποδείξουμε ειδικά εκεί μέσα».

Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός μπορεί να αντέξει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό σε Ελλάδα και Ευρώπη, απάντησε: «Είναι δύσκολο αυτό σίγουρα. Ο αντίπαλός μας ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μία διοργάνωση ενώ εμείς. Έχουμε όμως ένα μεγάλο και πλήρες ρόστερ και όλοι οι παίκτες έχουν αποδείξει ότι ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ελπίζω στα ματς που έρχονται σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League να κάνουν το ίδιο ώστε να πετύχουμε και στους τρεις στόχους μας πρωτάθλημα, κύπελλο και να περάσουμε τη Μέταλιστ για αρχή».

Όσον αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Σίγουρα τον κόσμο τον ευχαριστούμε ήταν για εμάς ο 12ος παίκτης που λέμε. Ελπίζουμε σε όλα τα ματς όχι μόνο στο Europa League αλλά και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο να συνεχίσει να γεμίζει το γήπεδο γιατί μας δίνει δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: