Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Εχουν το θράσος να μιλάνε στον ΠΑΟ για διαιτησία στο μπάσκετ!!!!!!!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχοντας την αβάντα του προέδρου της ΕΟΚ, επιτέθηκε στον Ολυμπιακό, μιλώντας για εισιτήρια και διαιτησία.
Όλα αυτά στην σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στους δύο αιωνίους αντιπάλους.

Τον λόγο πήρε στην αρχή ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος δείτε τις αιχμές που άφησε: "Κανονικά το ματς αυτό θα έπρεπε να είναι γιορτή. Λένε πως για να αποφύγεις τον πόλεμο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πόλεμο. Θα παρακαλέσω τις ομάδες να αποφύγουν πράξεις ή δηλώσεις που θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα και θα δώσουν δικαιώματα στην αλητεία των γηπέδων. Στο μπάσκετ μείναμε λίγοι και πρέπει να το προστατέψουμε".

Μετά από όλα αυτά, σειρά πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είπε: "Έχω έρθει με αγαθές προθέσεις, αλλά με βάζει σε σκέψεις η απουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εγώ τίμησα την ΕΟΚ και ήρθα ως ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Μετά θα έρθουν από τον Ολυμπιακό και θα μιλούν για διαιτησία, για 18-2 και για άλλες μ@l@k/ς.

Πέρυσι είχαμε πει να μη δοθούν εισιτήρια σε χούλιγκαν κι εκείνοι δεν το τήρησαν. Αν θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν. Το ίδιο πράγμα έκαναν πριν λίγα χρόνια και στο βόλεϊ, όπου με κυνηγούσαν στο γήπεδο οι χούλιγκαν. Δεν θα το δεχτώ ξανά.

Είμαι διατεθειμένος να μην γίνει ο αγώνας, να μην κατεβάσω την ομάδα. Έχουμε βάλει 200 εκατ. ευρώ στο μπάσκετ και δεν θα επιτρέψω να με θεωρούν τον μ@λ@κ@ της παρέας. Εγώ είμαι Σπαρτιάτης, έχω μάθει να φοράω παντελόνια και να τα τιμάω. Άλλοι θα έπρεπε να φορούν φουστάνια, γιατί δίνουν το λόγο τους και μετά κάνουν άλλα. Φέρτε και ξένους διαιτητές, φέρτε και τον Γκόντα να σφυρίξει. Μια δεν θέλετε τον έναν, μια δεν θέλετε τον άλλον".

Βέβαια, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεχνάει τι είχε γίνει πέρυσι πριν από τον τελικό. Η τιμή του εισιτηρίου ήταν 75 ευρώ, γεγονός που είχε αναγκάσει τους οπαδούς των πρασίνων να κάνουν μποϊκοτάζ, ενώ υπήρχε και η κόντρα για τα εισιτήρια του Final 4 της Ευρωλίγκας. Ποιον κοροϊδεύει, λοιπόν, ο κ. Γιαννακόπουλος.

Η απάντηση του Ολυμπιακού

Οι προκλήσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τον εκπροσώπο της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο, ο οποίος του απάντησε ως εξής: "O Ολυμπιακός εκπροσωπείται κανονικά από τη διοίκησή του. Για τα εισιτήρια του περσινού τελικού δώσαμε λίστες τις οποίες έλεγξε η αστυνομία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: