Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη Μιραλάς

Στην βελγική ιστοσελίδα "www.dhnet.be" μίλησε ο Κέβιν Μιραλάς με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδας της χώρας για το φιλικό με την Ελλάδα την Τετάρτη (29/2) στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Κέβιν Μιραλάς:

Έχει μεγάλη απήχηση ο ερχομός της Εθνικής Βελγίου στην Ελλάδα;

"Στον Τύπο όχι και τόσο ακόμη, αλλά στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού το συζητάμε πολύ. Είναι θέμα που που μας απασχολεί".

Τι σου λένε οι Έλληνες συμπαίκτες σου;

"Ότι οι Βέλγοι δεν συμμετέχουν ποτέ σε μεγάλες διοργανώσεις, ενώ αυτοί έχουν ήδη προκριθεί για το επόμενο Euro. Αλλά δεν τους αφήνω να με πτοήσουν. Τους απαντώ ότι κανείς δεν ξέρει κανέναν στην ομάδα τους (γέλια). Ενώ εμείς έχουμε τα αστέρια (γέλια)!".

Ποιος Βέλγος αστέρας είναι ο πιο γνωστός στην Ελλάδα;

"Εγώ (γέλια)! Σοβαρά τώρα, ο Βίνσεντ Κομπανί και ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν είναι οι πιο διάσημοι εδώ. Οι Έλληνες απολαμβάνουν να βλέπουν τους καλύτερους παίκτες μας σε δράση".

Γνωρίζουν τον Έντεν Αζάρ;

"Ναι, βέβαια. Ένιωσα έκπληξη όταν είδα πως το πρωτάθλημα Γαλλίας μεταδίδεται κανονικά και στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι εδώ είναι εντελώς τρελοί με το ποδόσφαιρο και παρακολουθούν τα πάντα, στην κυριολεξία τα πάντα. Οπότε οι Έλληνες έχουν ήδη εντοπίσει το ταλέντο του Έντεν".

Στα μείον μας είναι ότι δεν γνωρίζουμε τους παίκτες της Ελληνικής Εθνικής ομάδας. Ποιον θα πρέπει να προσέξουμε την Τετάρτη;

"Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Σαμαράς. Είναι ο στράικερ της Σέλτικ. Είναι πραγματικά πολύ καλός. Υπάρχει και άλλος επικίνδυνος επιθετικός: ο Γκέκας. Είναι μια "αλεπού" μέσα στην περιοχή. Πρέπει να τον προσέξουμε. Επίσης θα μπορούσα να αναφέρω τον Τοροσίδη, τον συμπαίκτη μου στον Ολυμπιακό. Είναι δεξιός μπακ αλλά συχνά ανεβαίνει στην επίθεση και γίνεται απειλητικός. Παίζει σαν τον Μαϊκόν της Ίντερ. Την περασμένη σεζόν παρακολούθησα την αναμέτρηση των Ελλήνων με την Κροατία. Είμαι μια εξαιρετική ομάδα, που διατηρείται τα τελευταία χρόνια".

Πετυχαίνεις συνέχεια τέρματα και τη φετινή σεζόν. Είσαι ο μοναδικός επιθετικός της Εθνικής που το κάνει αυτό...

"Δεν γνωρίζω τους αριθμούς των υπολοίπων αλλά πρέπει να είμαι ο Βέλγος που έχει σκοράρει πιο πολύ από κάθε άλλον την φετινή σεζόν. Έχω 13 γκολ σε 18 ματς. Έχω συνεισφέρει και 6 ασίστ. Επιβεβαιώνω όσα έδειξα και πέρσι...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: