Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Μαρκόπουλο - Ολυμπιακός 0-3 set

Οι ερυθρόλευκες παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα, πέρασαν νικηφόρα (3-0 σετ) από την έδρα του Μαρκόπουλου και πρόσθεσαν τρεις ακόμη πόντους στη βαθμολογική τους συγκομιδή. Πλέον η ομάδα του Τέλη Σωτήρχου στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε τα εξής:

"Αυτό που κρατάω από την αναμέτρηση είναι την καθαρή νίκη και όχι την εμφάνιση. Είχαμε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή μας που μου θύμισε την εικόνα μας στην Ελασσόνα.

Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό το συντομότερο δυνατό και να διατηρούμε έναν σταθερό ρυθμό στο παιχνίδι μας. Όπως έχω πει, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Τώρα περιμένουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο οποίος μπορεί να μη διαθέτει την ομάδα του παρελθόντος ωστόσο η αναμέτρηση έχει την ιδιαιτερότητα των ντέρμπι "αιωνίων". Μοναδικός μας στόχος είναι η 3η συνεχόμενη νίκη στην Α1".

Τα σετ: 11-25, 21-25, 19-25.

Μαρκόπουλο (Λυκούδης): Φουντζήλα 5, Νικολαϊδη 1, Νίκιτς 4, Βαρουδάκη 13, Κόστιτς 6, Γεωργιάδου 3, Σάκκουλα λ. υποδ.73%/ Πολυδώρου, Ζήση, Κωνσταντώνη.

Ολυμπιακός (Σωτήρχος): Κοσμά 7, Λούκοβιτς 10, Γιακουμή 9, Μπλάνκο 6, Χριστοδούλου 7, Τένεβα 17, Κονόμη λ. υποδ. 67%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: