Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αρης-Ολυμπιακός 2-2

Χωρίς να παίξει σχεδόν καθόλου μπάλα ο Ολυμπιακός σκόνταψε στο Χαριλάου και ήρθε 2-2 με τον Αρη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Άνευρος και χωρίς όρεξη όπως έδειχνε μέσα στο γήπεδο, σήμερα ο Θρύλος έδειχνε να κάνει οικονομία δυνάμεων περισσότερο παρά να έχει όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο.
Μπορεί να είχε συντριπτική κατοχή μπάλας , παρόλα αυτά δεν ήταν απειλητικός παρά σε λίγες περιπτώσεις και έδωσε το δικαίωμα σε μια μετριότατη ομάδα να του πάρει την ισοπαλία και να χαλάσει το ρεκόρ του.
Ετσι ήρθε φυσιολογικά η ισοπαλία , και μάλιστα 2 φορές με ανατροπή, αφού ο Αρης προηγήθηκε  δύο φορές στο ματς.
Μοιραίος σήμερα ήταν ο Μήτρογλου που έχασε 2-3 ευκαιρίες που για την κλάση του δεν χάνονται, με αποκορύφωμα την φάση του 85' όταν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από απόσταση 2 μέτρων από την εστία, αφού στραβοκλώτσησε.
Δεν πειράζει. Ετσι και αλλιώς θα έχει για λίγο ακόμη ενδιαφέρον το πρωτάθλημα (τρόπος του λέγειν), μέχρι να αοίξει και άλλο η διαφορά από τον ΠΑΟΚ κυρίως. Και αυτό λογικά θα γίνει πολύ σύντομα, έτσι και αλλιώς.
Για μια ακόμη φορά βέβαια ο Μασάντο ήταν ΑΦΑΝΤΟΣ μέσα στο παιχνίδι. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να παίρνει ευκαιρίες και να πάρει την θέση του κάποιος άλλος που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Γιατί ο Πορτογάλος, νομίζω ότι απλά δεν μπορεί. Είναι λίγος.
Τα γκολ για τον θρύλο πέτυχαν ο Αμπντούν με πέναλτυ και ο Χολέμπας με σουτ.

Άρης: Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης(64’ Γκέσιος), Γιαννιώτας και Αγκάνθο.
Ολυμπιακός: Κάρολ, Μανιάτης, Μοντέστο(68’ Λυκογιάννης), Τάτος(68’ Γκρέκο), Μασάντο, Μήτρογλου, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης και Αμπντούν.

Άρης-Ολυμπιακός 2-2 (Τα γκολ) από greeksuperleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: