Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Δηλώσεις Αμπντούν


Οι δηλώσεις του Τζαμέλ Αμπντούν στον Τύπο της Γαλλίας:

Για το 7 στα 7 στη Super League: "Είναι πολύ απλό, αναμενόμενο. Ακόμα και πέρσι, όταν ήμασταν στο -5 από τον Παναθηναϊκό ξέραμε πως θα πάρουμε τον τίτλο. Φέτος είναι πιο απλά από ό,τι πέρυσι".

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ολυμπιακού: "Η δύναμή μας είναι πως παίζουμε πολύ με την μπάλα. Είναι το αγαπημένο μας παιχνίδι από πέρσι και το έχουμε εξασκήσει από πέρσι. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι πως αρκετοί νέοι παίκτες δεν έχουν εμπειρία από το Champions League".

Για το παιχνίδι με τη Μονπελιέ στη Γαλλία:"Αυτό το ματς δεν πρέπει να το χάσουμε, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε τουλάχιστον για την 3η θέση. Η αποχώρηση του Ζιρού έχει κοστίσει, ωστόσο ξέρουμε καλά πως έκανε δυο μεγάλα ματς με Άρσεναλ και Σάλκε. Νομίζω πως θα είναι έτοιμη την Τετάρτη (24/10)".

Για το γαλλικό Πρωτάθλημα: "Η Μονπελιέ έχασε από τη Ρεν και σίγουρα θέλει να κάνει ένα μεγάλο ματς. Όσο για το Πρωτάθλημα, πιστεύω πως θα το πάρει η Παρί Σεν-Ζερμέν, έχει καλύτερη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: