Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας 61-79

Πολύ κακός ο Ολυμπιακός σήμερα. Μπορώ να πω κάκιστος, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Και όπως ήταν φυσικό διασύρθηκε από την Ζαλγκίρις μέσα στο ΣΕΦ.
Ντροπή.
Πρωταθλητές Ευρωπης είμαστε κύριοι και δεν επιτρέπονται τέτοιες ήττες. Σοβαρευτείτε γιατί είναι η δεύτερη ξεφτιλα φέτος μετά από την Εφές.
Δεν επιτρέπεται να μην μπορείτε να παίξετε άμυνα και να σπάτε τα καλάθια πάλι.
Ήμαρτον..........Τίποτα δεν μας χαρίζεται και το ξέρετε πολύ καλά εσείς ειδικά που πέρυσι δείξατε ότι με πείσμα όλα γίνονται.
Και εσύ ρε κόουτς, ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκεί στον πάγκο. πάρε ένα ταιμ αουτ στο τρίτο δεκάλεπτο που μας έκαναν χαζούς. τι περιμένεις δηλαδή?  Να μας ξεβρακώσουν πρώτα και μετά να θυμηθείς να ξυπνήσεις? Ελεος............Ζωντάνεψε λίγο ρε φίλε... Τι είναι αυτά? Αν δεν φωνάξεις και λίγο από τον πάγκο δεν γίνεται τίποτα. Και θα το χάσεις το παιχνίδι νωρίς.........Φτάνουν 2 ξεφτίλες  Μέχρι εδώ........... Αλλη δεν συγχωρείται. Να το ξέρεις.
Και αυτος ο Ντορσευ, καλός χρυσός πέρυσι, αλλά φέτος δεν βλέπεται..........Αν είναι να συνεχίσει έτσι τότε καλύτερα να ψάξετε σύντομα να βρείτε εναν καλύτερο ψηλό για την ομ΄δα γιατί αυτός απλά φέτος δεν κάνει. Δεν ξέρω αν έχει ψυχολογικά ή δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα αλλά δεν πάει άλλο.............
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ. Σοβαρευτείτε γρήγορα.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 39-33, 49-59, 61-79

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Χάινς 15, Λο 1, Άντιτς 5, Σπανούλης 10(1), Περπέρογλου 2, Ντόρσεϊ, Σλούκας 2, Ντόρσεϊ, Σλούκας 2, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 12(1), Παπανικολάου 3(1), Μάντζαρης 11(2).

Ζαλγκίρις Κάουνας (Χοάν Πλάθα): Ντάρντεν 8, Τζάαμπερ 9(1), Πόποβιτς 16(3), Λαβρίνοβιτς 9(1), Λιπκεβίτσιους, Γιανκούνας 3, Ντέλας 2, Κουζμίνσκας 4, Λαφαγιέτ 10(2), Καουκένας 8, Φουτ 7, Λαβρίνοβιτς 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: