Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Πήγε Ρέντη ο Ζιοβάνι

O Ζιοβάνι έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Παρασκευή, έχοντας ιδιαίτερη συνομιλία με τους Ζαρντίμ, Νικοπολίδη, Μασάντο καθώς και τον Ντιόγο. Δίνει άμεσα την απάντησή του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Όπως αναμενόταν ο Ζιοβάνι μετέβη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να τις δει ξανά αλλά και να μιλήσει με παλιούς του γνώριμους. Για παράδειγμα τον Αντώνη Νικοπολίδη με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στον Ολυμπιακό.
Ο «μάγος» είχε την ευχέρεια να συζητήσει με τον Νικοπολίδη και να θυμηθούν τα παλιά από τον σύλλογο. Επίσης είχε τετ α τετ με τους Ζαρντίμ, Μασάντο και Ντιόγο όπου και αναφέρθηκαν στην ομάδα και την πορεία της και όχι μόνο.
Εκτός των άλλων είχε κουβέντα και με τους Θεοδωρίδη και Δουρέκα. Στο μυαλό του ξύπνησαν πολύ ευχάριστες μνήμες. Προστέθηκε με άλλα λόγια μία ακόμα αιτία για να χαμογελά που γύρισε στην Ελλάδα και κοντά σε έναν κόσμο που τον λατρεύει και τον αγαπά σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Από εκεί και έπειτα ο «Ζίο» μίλησε ξανά με τους παράγοντες του Ολυμπιακού για την πρόταση που του έγινε. Σε πρώτη φάση είναι θετικός και θέλει να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας με όποιον τρόπο μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: