Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 60-64

Ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και νίκησε εύκολα τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, παρά την μικρή διαφορά των 4 πόντων τελικά. Και αυτό γιατί σε όλη την διάρκεια του αγώνα , σχεδόν για 30 λεπτά είχε διαφορά πάνω από 10 πόντους κρατώντας πολύ άνετα τον ρυθμό του αγώνα και παίζοντας εξαιρετικά έξυπνα.
Καλύτεροι παίκτες της ομάδας μας οι Σπανούλης (πρώτος σκορερ), Περπέρογλου, Παπανικολάου.
Ετσι πήρε το μεγάλο πλεονέκτημα αφού νίκησε στην έδρα του αντιπάλου του και έχει το ματς του δεύτερου γυρου στο ΣΕΦ για να πάρει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.
Οπως και να το κάνουμε αυτός ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από το φετινό ΠΑΟ.
Και η νίκη είναι μια πολύ φυσιολογική εξέλιξη.
Πάντως ο Θρύλος ήταν εξαιρετικός ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, που είχε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση και εξαιρετική αμυντική λειτουργία, (επιτέλους φέτος), που δεν επέτρεψε στον ΠΑΟ να κάνει σχεδόν καμία επίθεση από σύστημα.
Ενώ έβγαλε εντελώς εκτός αγώνα τον Σχορτσιανίτη , που δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο ματς.
Αυτά που ήξεραν οι "φίλοι" μας οι πράσινοι μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να τα ξεχνούν σιγά σιγά. Ο Θρύλος είναι εδώ και ήρθε για να μείνει χρόνια.
Οπότε καλύτερα συνηθίστε το.............
Το πάρτυ θα συνεχιστεί στο ΣΕΦ.........υπομονή...
Αλήθεια που είναι ρε παιδιά αυτός ο πράσινος λαός? Ούτε το ΟΑΚΑ δεν μπορείτε να γεμίσετε? Κρίμα τα πρωτοσέλιδα των πράσινων φυλλάδων.. χαχαχα

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 28-40, 45-54, 60-64


Παναθηναϊκός (Αργύρης Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 6, Μπράμος 2, Πάνκο, Ματσιούλις 6(1), Άρμστρονγκ, Ούκιτς 10, Λάσμε 7, Τσαρτσαρής 10(2), Διαμαντίδης 19(3), Κίτσεν, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος.

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Χάινς 4, Λο 5(1), Άντιτς, Σπανούλης 19(2), Περπέρογλου 12(2), Ντόρσεϊ 4, Σλούκας, Μαυροειδής, Πρίντεζης 6(2), Παπανικολάου 9(1), Μάντζαρης 5(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: