Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 98-72

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αγνώριστος στην Κωνσταντινούπολη, μπήκε χαλαρά στο ματς και πραγματοποίησε μία απαράδεκτη εμφάνιση, με αποτέλεσμα να χάσει δίκαια από την Αναντολού Εφές με 98-72.
Τραγικός ο Ολυμπιακός στην άμυνα για άλλο ένα παιχνίδι του φετος. Και δεν ειναι η πρώτη φορά που η αμυντική του διάταξη θυμίζει παιδική χαρά στην οποία κάνουν ότι γουστάρουν οι αντίπαλοι μας. Και είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν παρά πολύ από εδώ και στο εξής.
Αλήθεια που είναι το πάθος και η αποφασιστικότητα που έδειχναν οι ίδιοι παίκτες πέρυσι? Οταν έπνιγαν τους αντιπάλους τους στην άμυνα?
Καλή ερώτηση.
κάτι δεν πάει καλά μάγκες. Ας το διορθώσουμε τώρα που είναι νωρίς. Και επίσης ο κόουτς καλό θα ήταν να συμμετέχει περισσότερο στο ματς. Με το να κάθεται ήρεμος σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να μην παίρνει καν ταιμ αουτ, (αλήθεια πήρε σε κανένα ματς όλα τα ταιμ αουτ που δικαιούται? Μάλλον όχι), δεν π[ρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Χρειάζεται λίγο περισσότερο πάθος και από τον ίδιο και λίγο περισσότερο φωνή προς τους παίκτες για να ξυπνάνε όταν πρέπει.
παρα γίναμε σοφτ φέτος.
Ελπίζω μόνο να είναι απλά νωρίς..........
Αν και την Δευτέρα θα πρέπει να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, γιατί παίζουμε με τους ακατανόμαστους. οχι έχουν τίποτα σπουδαίο, απλά έτσι όπως παίζουμε θα δώσουμε δικαιώματα.........


Ανά δεκάλεπτο: 30-13, 24-19, 20-25, 24-15

Εφές (Μαχμουτί): Φάρμαρ 25 (4/4 τριπ, 8 ριμπ., 9ασ.), Βούγιασιτς 15 (3),Τουντσερί 7 (1), Γκονλούμ, Σαβάνοβιτς 13, Γκόρντον (1),  Γκιουλέρ 4, Μπάρατς 11.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 13, Λο 4, Αντιτς 5, Σπανούλης 14 (2), Περπέρογλου 10 (2), Ντόρσεϊ 3, Σλούκας 5, Μαυροειδής, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 7 (1), Παπανικολάου 5 (1), Μάντζαρης 6 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: