Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Προσέξτε μην ξεφτιλιστούμε…………..


Θερμή παράκληση προς τα μέλη της διοίκησης της ομάδας μας. Προσέξτε πολύ μην τυχόν και ξεφτιλιστούμε εντελώς φέτος.
Και εξηγούμαι.
Προσέξτε μήπως τυχόν καταφέρουμε φέτος και τερματίσουμε στον όμιλο του Champions league χωρίς ούτε ένα βαθμό.
Γιατί με τα χάλια που παρουσιάζουμε μέχρι στιγμής και με το αντιποδοσφαιρικό θέαμα που προσφέρουμε δεν θεωρώ πολύ δύσκολο να μην πάρουμε πόντο στον όμιλο.
Δύσκολο?
Καθόλου κύριοι………….
Πιστεύετε εσείς ότι αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα που παρουσιάστηκε μέσα στο γήπεδο στις 6,5 από τις 8 φορές που έπαιξε φέτος σε επίσημα ματς  μπορεί να κερδίσει έστω τα δεύτερα της Αρσεναλ ή τα μηχανάκια της Μονπελιέ?
Πως?
Χωρίς την δημιουργία ίχνους ευκαιριών? Χωρίς πνευμόνια? Χωρίς αντοχές? Χωρίς στρατηγική? Με έναν προπονητή που δεν ξέρει που βρίσκεται και τι κάνει? Με αποδυτήρια που έχουν γίνει επιεικώς μπάχαλο? Με παίκτες που παίρνουν την θέση του προπονητή (και καλά κάνουν αφού δεν υπάρχει προπονητής όπως φαίνεται), και βγάζουν λόγους στα αποδυτήρια? Με ρόστερ που έχει καεί? Αφού έχουμε εξαφανίσει σαν ανύπαρκτους κοντά στους 10 παίκτες του? Με αλχημείες του τύπου ο ένας τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα και ό άλλος στην Ευρώπη? (Ήμαρτον……..)
Συγνώμη αλλά τα φαινόμενα άλλα δείχνουν…….. Και οι οιωνοί δεν είναι καλοί.
Δεν ξέρω αν ο Ζαρντίμ είναι καλός ή κακός προπονητής. Και να σας πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει κιόλας.  Ο Ολυμπιακός με ενδιαφέρει. Ο Ζαρντίμ στα παπάρια μου. Και ο κάθε Ζαρντίμ……… για να μην παρεξηγούμαι.
Εγώ αυτό που βλέπω , το έργο του δηλαδή μέχρι αυτή την στιγμή, είναι επιεικώς αποκρουστικό. Αηδιαστικό θέαμα από μια κακοφτιαγμένη ομάδα. Και αυτό είναι έργο του προπονητή. Όχι δικό μου.
Συγνώμη κύριε Ζαρντίμ αλλά  αυτό το πράγμα που παρουσιάζετε είναι ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ.
Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός, η κατεξοχήν επιθετική ομάδα της Ελλάδας να προσπαθεί  να αμυνθεί για να πάρει αποτέλεσμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να παίζει ταμπούρι. Κατάλαβε το όσο είναι νωρίς. Γιατί θα φύγεις κλοτσηδόν.  Το επαναλαμβάνω  δεν είσαι στην Μπράγκα.
 Ξύπνα………
Δεν παλεύεις να πάρεις την Τρίτη θέση στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα όπως ίσως είχες συνηθίσει. Εδώ θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρεις το πρωτάθλημα , ειδικά αφού έχεις το καλύτερο υλικό. Και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Τέλος.
Γι’ αυτό καλύτερα Λεονάρντο ψάξου…………
Και ας ψαχτεί και η διοίκηση γιατί αν τυχόν ξεφτιλιστούμε , όπως προανέφερα δεν θα σας ξεπλένει ούτε όλος ο Σαρωνικός.
Μετά ειδικά από την περσινή ονειρική χρονιά και την μπαλίτσα που είδαμε να παίζει η ομάδα μας. Μπαλίτσα που μας έκανε υπερήφανους επειδή παίζαμε ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και δεν ακολουθούσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου.
ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ.  Καταλάβετε το όλοι ότι ο κόσμος δεν είναι μαλάκας. 
Πληρώνει από το υστέρημα του (και δεν περισσεύουν πλέον), για να έρχεται στο γήπεδο να δει την κάβλα του , τον Ολυμπιακό. Και ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
Γιατί όταν τον κοροϊδεύουν εξαγριώνεται.  Και θα κόψει και το γήπεδο στο τέλος. Ήδη φέτος το γήπεδο είναι μισογεμάτο σε όλα τα ματς που έχουν γίνει………..
Τα μηνύματα τα παίρνετε? Η στα αρ@@@ια σας?
Κανονίστε μόνο γιατί στο τέλος θα πάρετε και από τον κόσμο τα αρ@@@ια του…………
Συγχωρείστε μου το ύφος αλλά αυτό το πράγμα που βλέπω είναι η χειρότερη ομάδα της τελευταίας 10ετίας.  Και δεν το ανέχομαι, ούτε το δέχομαι.
Ειδικά όταν η ομάδα έχει εισπράξει 25 μύρια από το CL και 7,5 από τον Μιραλάς……………..

Δεν υπάρχουν σχόλια: