Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μονπελιέ-Ολυμπιακός 1-2



Ο Θρύλος τα κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη επί της Μονπελιέ στην Γαλλία με 1-2 , με το γκολ του Μήτρογλου στο 91' και αφού έκανε επική ανατροπή από 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.
Τεράστια νίκη!!!!! Και παλικαρίσια, αν και ο Ολυμπιακός δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση ούτε σήμερα.
Δεν έκανε ευκαιρίες γενικά , ενώ είχε αρκετά προβλήματα ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου ο Ζαρντίμ κράτησε πάρα πολύ πίσω την ομάδα χωρίς λόγο. Και χρειάστηκε να δεχτεί το γκολ ο Θρύλος για να ξυπνήσει η ομάδα και να ανέβει στο δεύτερο ημίχρονο και να πιέσει περισσότερο, κάνοντας και κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της Μονπελιέ.
Ετσι προσπερνάμε την Μονπελιέ στην βαθμολογία και έχουμε το επόμενο ματς στο Καραισκάκη πάλι με τους Γάλλους, όπου επιβάλλεται να κερδίσει πάση θυσία, πρώτον για να εξασφαλίσει την 3η θέση και δεύτερον για να διεκδικήσει ότι πιθανότητες έχει για παραπάνω , ειδικά μετά την σημερινή νίκη της Σάλκε επί της Αρσεναλ στην Αγγλλία.
Πάντως αυτός ο Μασάντο μάγκες απλά δεν υπάρχει. Ανύπαρκτος μέσα στο παιχνίδι για 9ο συνεχόμενο ματς. Δεν υτον βλέπω καθόλου καλά όσο και αν τον σπρώχνει με το ζόρι ο Ζαρντίμ.
τα γκολ του Θρύλου ο Τοροσίδης στο 73' και ο Μήτρογλου στο 91'.

Μονπελιέ: Πιονιέ, Εμπίβα, Χίλτον, Μπεντίμο, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Καμπελά, Σαϊχί, Ουτάκα, Μουνιέ (62' Εστράντα), Σαρμπονιέ (68' Καμαρά)

Ολυμπιακός: Kάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέβας, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο (60' Αμπντούν), Μασάντο, Φουστέρ (88' Λυκογιάννης, Τζεμπούρ (70' Μήτρογλου)


Η βαθμολογία: 

1. Σάλκε 7 (6-3) 
2. Άρσεναλ 6 (5-4) 
3. Ολυμπιακός 3 (4-6) 
4. Μονπελιέ 1 (4-6) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: