Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μηνύσεις κατά Σισέ, 3 sites και δημοσιογράφων από Μαρινάκη

Μήνυση κατά του Τζιμπρίλ Σισέ, των gazzetta.gr, leoforos.gr, του katimagiko.gr και αρκετών δημοσιογράφων υπέβαλε πριν από λίγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως γράφεται στον ηλεκτρονικό τύπο ,για όσα γράφτηκαν μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη.
Καιρός ήταν.
Ειδικά για τα 2 πρώτα sites που άφηναν όλον αυτό τον καιρό να δημοσιεύονται εμετικά και υβριστικότατα σχόλια για τον Μαρινάκη αλλά και για τον Ολυμπιακό γενικότερα.
Μόνο που ξέχασε ακόμη ένα site του ιδίου ομίλου (όπως φαίνεται). Το sportdog.gr το οποίο κατά την γνώμη μου κινήθηκε ακόμη χειρότερα από τα 2 προηγούμενα φορώντας τον μανδύα του δήθεν αντικειμενικού. Αλλά άφηνε όλα τα εμετικά, αισχρά και υβριστικά σχόλια των αναγνωστών να περνάνε και να δημοσιεύονται χωρίς καμία λογοκρισία.
Και εγώ στην θέση του το ίδιο θα έκανα. Δεν μπορεί ο κάθε πικραμένος δήθεν ανώνυμος, είτε συντάκτης, είτε ακόμη χειρότερα, σχολιαστής-αναγνώστης να βρίζει χυδαία και με εμετικούς χαρακτηρισμούς όποιον θέλει.
Τρέξτε τώρα να μαζέψετε όλα τα αισχρά μηνύματα που αφήσατε να δημοσιευτούν και να τα σβήσετε. Τώρα που σας μπήκε ο νέφτης στον κ…..ο.
Ας προσέχατε.
Είπαμε να κάνουμε κριτική, αλλά και η εμπάθεια έχει ένα όριο. Και υπάρχουν κανόνες που πρέπει να σέβονται όλοι.
Όσον αφορά για τις αγωγές κατά των τριών ιστοσελίδων, η διοίκηση σχολιάζει τα εξής: "Δεχόμαστε την κριτική, την διαφορετική άποψη, αλλά όχι την λάσπη". Με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος ενώ από τον Ολυμπιακό έδωσαν την δική τους απάντηση για ποιο λόγο επιλέχτηκαν αυτά τα σάιτ:

"Επιλέχθηκαν λόγω ότι τους είχαν γίνει προειδοποιήσεις για αρκετά κακόβουλα δημοσιεύματα τους, για συκοφαντία, αλλά και για το ότι βιντεοσκόπησαν μέλη της οικογένειας του προέδρου, γεγονός που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα. Επίσης, υπήρξαν πάρα πολλά μηνύματα αναγνωστών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες τα οποία ήταν ντροπιαστικά, απαράδεκτα και προσβλητικά, δυσφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο τόσο το ήθος, όσο και την προσωπικότητα του κ.Μαρινάκη, ο οποίος είναι ένας σοβαρός και πετυχημένος επιχειρηματίας. Τέρμα στον κανιβαλισμό!".

1 σχόλιο:

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Το sportdog.gr όντως έχει ξεφύγει. Ιδίως με τα του Ολυμπιακού θέματα και πόσο μάλλον με τα του Προέδρου του Ολυμπιακού, κυρίου Μαρινάκη. Το πιο εριστικό και σίγουρο το πιο αντι-δημοσιογραφικό είναι ότι όλα, μα όλα, τα άρθρα στο sportdog.gr είναι ανυπόγραφα.
Δεν είναι διόλου τυχαία η δε μύνηση στο gazetta.gr διότι και αυτό ακόμη την ίδια πεπατημένη έχει. Το ότι και τα δύο ανήκουν στην επιχείρηση του υιού του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη, δεν είναι συμπτωματικό. Σίγουρα η έκπληξη είναι η μύνηση προς το katimagiko.gr

Φιλικά,
Κώστας.
http://giaolaftaieioolympiakos.blogspot.com/