Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ιμπαγάσα: "Δίκαια Πρωταθλητές"

Το απόγευμα της Τρίτης (22/3) οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Παπαδόπουλος βρέθηκαν στο "Public" στο Πασαλιμάνι για να φωτογραφηθούν με τους φίλους του Ολυμπιακού και να δώσουν αυτόγραφα.

"Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εμείς δίκαια κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα και το πανηγυρίσαμε με τον κόσμο μας, που το ήθελε πάρα πολύ", τόνισε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, προσθέτοντας:

"Ήταν καθοριστικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Παίξαμε φανταστικά και νικήσαμε με μεγάλο σκορ. Τώρα στα τρία ματς που απομένουν, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Ο Αργεντινός μέσος αναφέρθηκε και στην αγάπη που του δείχνει ο λαός του Ολυμπιακού: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού όσο και τους οπαδούς γιατί με αγκάλιασαν και με αγάπησαν από την πρώτη στιγμή. Έπειτα από τόσα χρόνια στην Ισπανία, ήταν κάτι διαφορετικό για μένα το να έρθω στην Ελλάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου".

Γ. Παπαδόπουλος: "Χαρούμενος για το δεύτερο"

Στην εκδήλωση έδωσε το "παρών" και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος μπορεί να μην έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά χάρηκε το δεύτερο Πρωτάθλημα της ερυθρόλευκης καριέρας του.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που για δεύτερη φορά στέφθηκα Πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό", τόνισε σχετικά ο Έλληνας μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: