Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Θα ασχοληθεί κανείς;

Ελπίζω να μας συγχωρήσουν οι υπεύθυνοι της καλής ιστοσελίδας Gavros.gr που αναδημοσιεύουμε ένα σημερινό άρθρο του που αφορά τα επεισόδια της Τούμπας και την αντιμετώπιση που θα έχουν σε σχέση με αυτά του Καραισκάκη. Απλά ήταν καταπληκτικό και δεν αντέξαμε στον πειρασμό να το αναπαράγουμε. Διαβάστε το.
Γελάμε όλοι μαζί σας. Και από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Κάνατε τα πάντα μετά την φάπα που ρίξαμε στον βάζελο για να σπιλώσετε το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας. Είχατε υπολογίσει όμως χωρίς τους κάφρους της Τούμπας. Αυτά που έκαναν αυτοί δεν έχουν γίνει ποτέ ξανά και πουθενά.

Περιμένουμε ανάλογη αντίδραση απ' όλους σας και μετά από τα αίσχη της Τούμπας. Μήπως δεν τα είδατε; Μπήκαν στο 89' και διέκοψαν το ματς με την ΑΕΚ γιατί ήθελαν να έρθουν στην Αθήνα και τελικά θα μείνουν στην Θεσσαλονίκη. Κυνήγησαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έφυγαν έντρομοι για τα αποδυτήρια. Επιτέθηκαν σε κάμεραμαν και συνέβησαν καταστάσεις απείρου κάλλους. Τρομακτικά επεισόδια στην Τούμπα, αλλά πλέον περιμένουμε:

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να βγει και να τα καταδικάσει. Όπως κάνατε κύριε Παπούλια γι' αυτά που ΔΕΝ έγιναν στο Καραϊσκάκη περιμένουμε να κάνετε και τώρα.

Από τους εισαγγελείς να ασχοληθούν και να αρχίσουν να τους καλούν. Όπως έκαναν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον Πρόεδρο του.

Από τα κανάλια. ΟΛΑ τα κανάλια, το MEGA, τον ΑΝΤ1, το STAR, τη ΝΕΤ, τη ΕΤ1, τον ALPHA να αφιερώνουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων στο "ντέρμπι της ντροπής" της Τούμπας. Έτσι χαρακτήριζαν το Ολυμπιακός-ΠΑΟ. Τώρα να σε δούμε κύριε Πρετεντέρη θα σχολιάσεις όσα έγιναν ή μήπως κοιμόσουν.

Από το ελληνικό κοινοβούλιο να ασχοληθεί με τα αίσχη της Τούμπας.

Από τον κύριο Μπιτσαξή να πάρει θέση.

Από τους δημοσιογράφους που έλεγαν ότι ντρέπονται να βγουν και τώρα να τα πουν.

Είναι πρόκληση για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι θα τα περάσετε στο… ντούκου, αλλά πλέον οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν μάτια και βλέπουν. ΝΤΡΟΠΗ σας γιατί το μόνο σας πρόβλημα είναι η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ.

Πηγή: Gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: