Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Η αποστολή για ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, γυμνάστηκαν το Σάββατο (19/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (20/3, 19:00 ΝΕΤ) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στο ματς της 27ης αγωνιστικής της Super League, που θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τη νίκη που, εκτός από το γόητρο, θα τους χαρίσει και τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός του αποκλεισμού του Γιάννη Φετφατζίδη από την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ για τον Ραούλ Μπράβο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ήταν μάλλον αναμενόμενο λόγω της μακράς απουσίας του από τους αγωνιστικούς ρυθμούς ενός 90λεπτου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο" και οι οποίοι είναι οι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ριέρα, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, θα προπονηθούν την Κυριακή (20/3) στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: