Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ίβκοβιτς: Να δείξουμε χαρακτήρα

Ο τεχνικός του Θρύλου, Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα που θα τους χαρίσουν το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Σε ό,τι έχει να κάνει με το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα στο ΣΕΦ ο Ντούντα τόνισε: "Δεν ήταν δύσκολες  οι μέρες. Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά.
 
Την Παρασκευή ήταν μια μέρα χωρίς προπόνηση, δουλέψαμε το Σαββατοκύριακο και συνεχίζουμε. Όπως είναι η σειρά, κανένα παιχνίδι δεν μοιάζει με άλλο. Στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε υπερδύναμη, αλλά δεν είναι αυτή η εικόνα της Σιένα. Μετά οι φίλαθλοι μας προσπάθησαν πάρα πολύ και ήταν κοντά μας. Δεν μας βοήθησε, μας βοήθησε το πρώτο παιχνίδι”.
 
Σχετικά με την συνέχεια τόνισε: "Πάμε με 14 παίκτες στη Σιένα. Σίγουρα,  δεν θα αλλάξουμε. Περιμένω από τους έτοιμους παίκτες να δείξουν χαρακτήρα και να κερδίσει ο καλύτερος. Ο Μίλος δεν είναι 100% έτοιμος ακόμα. Μας έλειψε πάρα πολύ στα πρώτα δύο παιχνίδια".  
 
Tέλος, για τη νίκη στο πρώτο ματς με τους Ιταλούς σχολίασε: "Βγήκε ένα απρόοπτο σκορ. Εμείς δεν έχουμε τέτοια δύναμη. Ούτε το Λέικερς-Σιένα δεν θα γινόταν έτσι, όχι το Ολυμπιακός-Σιένα και αυτό το παιχνίδι δεν μας βοήθησε καθόλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: