Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Βαλβέρδε: "Το πήρε η καλύτερη ομάδα"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε αρχικά: "Καταφέραμε και πετύχαμε ένα πολύ μεγάλο σκορ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Αντιμετωπίσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι και όλα πήγαν καλά για εμάς. Ο τρόπος που παίξαμε δεν διέφερε καθόλου από τα προηγούμενα μας παιχνίδια. Παίξαμε όπως παίζαμε και στα υπόλοιπα. Η σημερινή μας εικόνα, είναι η εικόνα που παρουσιάσαμε καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν και κατακτήσαμε δίκαια το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το 2-0, σίγουρα, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εμάς. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και αυτό τα λέει όλα. Είχαμε μία συνέπεια η οποία μας έδωσε τον τίτλο. Το Πρωτάθλημα το πήρε η καλύτερη ομάδα".
Για την επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ: "Πετύχαμε, όντως, ένα πολύ σημαντικό σκορ, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και η ΑΕΚ προερχόταν από ένα σημαντικό ματς και ήταν κουρασμένη ενώ εμείς είχαμε μεγαλύτερο χρόνο για να προετοιμαστούμε καλύτερα για αυτό το παιχνίδι. Από την στιγμή που κάναμε γρήγορα το 2-0, τα πάντα ήταν πιο εύκολα για εμάς και για την ΑΕΚ ήταν δύσκολο να αντιδράσει.
Για τις διαφορές που συνάντησε σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στην ομάδα: "Ανέλαβα τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο και η ομάδα δεν είχε δημιουργηθεί από εμένα. Όμως, θα πρέπει να τονίσω πως η επιτυχία ανήκει στους παίκτες και όχι σε εμένα. Η ομάδα του Ολυμπιακού στην πρώτη μου σεζόν, ίσως ήταν πιο σκληρή και πιο δυνατή στα ντέρμπι. Η τωρινή, θα έλεγα πως είναι μία ομάδα περισσότερο επιθετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: