Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Μώραλης: Θα πάρουμε παίκτες αλλά με μέτρο

Ο Γιάννης Μώραλης έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" και αναφέρθηκε στο ματς με την ΑΕΚ
"Βαθμολογικά φαίνεται ότι κατακτήθηκε εύκολα όμως δεν ήταν έτσι κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε δυσκολίες, είχαμε όμως την καλύτερη ομάδα, τον καλύτερο προπονητή και μια διοίκηση που στάθηκε κοντά και την στήριξε και σε δύσκολες στιγμές. Τελειώνει ομαλά και ευχάριστα, με ένα σκορ που καλύπτει και κάποιες ακραίες κριτικές σχετικά με την απόδοση του Ολυμπιακού", τόνισε αρχικά.
Για το εάν θα συνέκρινε αυτό το πρωτάθλημα με κάποιο από τα προηγούμενα: "Δεν τα θυμάμαι... Είναι και πολλά, βαθμολογικά το συγκρίνω την προηγούμενη χρονιά του κ. Βαλβέρδε. Φέτος είχαμε και αλλαγή στην διοίκηση. Δύσκολη χρονιά και για τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πολύ πιεσμένη χρονιά. Η ομάδα βγήκε από μία δύσκολη κατάσταση το καλοκαίρι, ήταν πολύ ιδιαίτερη χρονιά με αλλαγή διοίκησης, νέο ιδιοκτήτη, να κάνεις μια τέτοια ομάδα και με άψογη συμπεριφορά του κόσμου με εξαίρεση το δίλεπτο του αγώνα με τον ΠΑΟ το οποίο μας εξέθεσε".
Οσον αφορά τον σχεδιασμό: "Λέγαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και όλα θα γίνουν στον καιρό τους. Βεβαίως θα πάρουμε χρήματα από το Τσάμπιονς Λιγκ, θα γίνει σχεδιασμός και ενίσχυση με τον προπονητή και τους συμβούλους. Σύντομα θα μπουν οι βάσεις, θα ξεκουραστούμε και μετά από ένα 10ήμερο θα αρχίσουμε να οργανώνουμε την ομάδα μας για την επόμενη χρονιά. Προφανώς οι συνεργάτες μας όλο τον προηγούμενο καιρό έχουν κάνει δουλειά. Το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν θα αποφασιστεί σχετικά σύντομα".
Σχετικά με την συμπεριφορά του κόσμου: "Θα σας πω εντίμως ότι αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση, απέδειξαν πως όταν θέλουν οι ίδιοι οι οπαδοί και οι οργανωμένοι, μπορούν να πετύχουν να έχουμε αυτή την ατμόσφαιρα. Δεν χρειάζεται τίποτα ο Ολυμπιακός για να κερδίσει ένα ντέρμπι,. Καμία ομάδα και κυρίως ο Ολυμπιακός δεν χρειάζονται ακραίες ενέργειες. Περιμένουμε ίδια εικόνα και την επόμενη χρονιά και επόμενες χρονιές".
Τέλος, αναφερόμενος στα ματς που απομένουν: "Ο Ολυμπιακός θα παίξει όλα τα παιχνίδια με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη, είναι ιστορικός σύλλογος δεν μπαίνει σε διαδικασίες. Θα αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: