Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 101-94

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Που δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τον ΠΑΟ χωρίς τον Διαμαντίδη. Που δεν μπορεί να βάλει 5 βολές στο τέλος του 4ου δεκαλέπτου. Που τα λαμόγια που παίζουν στην ντροπή του Συλλόγου δεν έχουν την ευθιξία να πετάξουν την φανέλα και να φύγουν μόνοι τους.
Ναι οι διαιτητές έπαιξαν ως συνήθως 70-3- όταν χρειάστηκε να προστατεύσουν τον ανήμπορο ΠΑΟ, αλλά δεν είναι αυτοί που έφταιξαν σήμερα. Αλλοι έφταιξαν. Αυτοί που φοράνε την δοξασμένη φανέλα του Θρύλου αλλά οι περισσότεροι είναι ΚΟΤΕΣ και LOOSERS.
Εξαιρώ μόνο τους ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ, ΓΚΟΡΝΤΟΝ και ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ άντε και με τα χίλια ζόρια και τον Σπανούλη.
Ολοι οι άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται.
Αν ρε Παπαλουκά είσαι άντρας θα πρέπει άυριο το πρωί να πας και να καταθέσεις τον μισθό των 3 εκατομμυρίων που παίρνεις τον χρόνο στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για να πληρωθούν αυτοί που ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 9 ΜΗΝΕΣ.
Και εσύ και το κωλόπαιδο ο Τεόντοσιτς και ο ανύπαρκτος ο Κέσελι.
Να φύγετε και να πάτε όπου γουστάρετε. Να εξαφανιστείτε μόνο από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.
ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ. ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ. Και εσύ κ. Ιβκοβιτς. Συγχαρητήρια σήμερα. Καταπληκτική ιδέα να αφήσεις εκτός 12άδας τον Παπανικολάου για να χωρέσεις σε αυτή το κολητάρι σου τον μαλάκα τον Κέσελι.
Μπράβο σου.
Αφοι Αγγελόπουλοι από αύριο σας περιμένει πολύ δουλειά. Αν όμως δεν ξεκινήσετε από την διαιτησία και το σάπιο σύστημα τότε πάλι τσάμπα λεφτά θα χαλάσετε. Το μπάσκετ ξέρετε δεν είναι ευγενές άθλημα σαν το τένις. Δεν θέλει φιλοφρονήσεις. Αν το καταλάβετε καλώς. Αλλιώς...........
Α και του χρόνου μην ξεχάσετε να βγάλετε εισιτήρια διαρκείας έτσι? Να ερχόμαστε να βλέπουμε τα ραμολυμέντα........

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 41-39, 60-61, 83-83, 101-94 (παράταση)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 5, Περπέρογλου, Μπατίστ 22 (11ρ.), Φώτσης 22 (6/6), Σάτο 9, Νίκολας 9 (1), Τσαρτσαρής 1, Διαμαντίδης, Βουγιούκας 6, Καλάθης 16, Καϊμακόγλου 11 (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 7 (1), Γκόρντον 2, Σπανούλης 18 (4), Πρίντεζης 11 (1), Μπουρούσης 16 (10ρ.), Κέσελ, Πελεκάνος 5 (1), Μαυροκεφαλίδης 12, Χαλπερίν 9 (1), Γλυνιαδάκης 4, Ερτσεγκ 2, Τεόντοσιτς 8 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: