Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ανύπαρκτοι, μην πανυγηρίζετε. Σας περιμένουν πολλές καρπαζιές ακόμη.

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ που να μπορεί να στοιχειοθετήσει ΚΑΜΙΑ κατηγορία εις βάρος του Ολυμπιακού. ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Οπως το λεω. Στα 41+10 ματς του 2011 που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας δεν υπάρχει ούτε ένα του Ολυμπιακού. Οπότε δεν υπάρχει το τεκμήριο του οφέλους της ομάδας που "εμπλέκεται" αξιοματούχος της (που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Β. Μαρινάκης).
Δεύτερον σις συνομιλίες που ακούστηκαν και ακούγεται ο Μαρινάκης δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μπορεί να αποδειχτεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο του κόσμου που να αποδυκνύει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε οποιοδήποτε ανάμιξη σε οποιοδήποτε στήσιμο αγώνα.
Ολα τα άλλα είναι απλά για να δημιουργούνται εντυπώσεις και να ξεχνάνε την πίκρα τους οι αιώνιοι δευτεροτρίτοι καρπαζοεισπράκτορες. Οσο και αν προσπαθούν οι πράσινες φυλλάδες να τους πείσουν μάλλον δεν θα τα καταφέρουν ΠΟΤΕ. Διότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΗΡΕ 12 ΑΠΟ ΤΑ 14 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. Και τα πήρε ΔΙΚΑΙΑ και με τεράστιες διαφορές. Οπως το φετινό. 13 πόντοι ρε ανύπαρκτοι ήταν η διφορά, δεν σας έφταναν? Οσο και αν προσπαθείτε δεν θα μπορέσετε να κρύψτε την γύμνια σας με τίποτα.
Προσπαθείστε να καλύψετε την ανυπαρξία σας αλλά μάλλον δεν θα το καταφέρετε. Διότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης. Και εκεί είσαστε απλά ΓΥΜΝΟΙ και για κλάματα.
Και που είστε. Στο μέλλον θα υπάρξουν πολλά ακόμη πρωταθλήματα που θα προσπαθήσετε να πείσετε τους οπαδούς σας όι ήταν κάλπικα. Κουράγιο να έχετε να γράφετε γιατί σας περιμένουν ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΚΟΜΗ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: