Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Κλείνει Φέισα ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει πλήρως με τη διοίκηση της Παρτίζαν για την απόκτηση του 22χρονου επιτελικού μέσου και αυτό που απομένει είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από την Παρτίζαν και τη Σερβία, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Φέισα θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι του σερβικού ποδοσφαίρου και το κόστος της μεταγραφής του στους Πειραιώτες θα φτάσει στα 3 εκ. ευρώ.

"Κλεισμένη" η μεταγραφή σύμφωνα με τον μάνατζερ του Φέισα, Νίκολα Ντάμιανατς

"Ο Λιούμπο θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την ελληνική ομάδα εδώ και δέκα ημέρες περίπου.

Όπως είναι φυσικό λόγω του τραυματισμού του πελάτη μου που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει την επένδυσή του και για αυτό μας έχει ζητήσει τον πλήρη ιατρικό φάκελο του Λιούμπο", τόνισε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο ατζέντης του Φέισα, Νίκολα Ντάμιανατς, και πρόσθεσε:

"Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο να ταξιδέψει ο παίκτης στην Αθήνα για εξετάσεις ή να έρθει εδώ κάποιος γιατρός του Ολυμπιακού.

Και με την Παρτίζαν υπάρχει απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό και το μόνο που απομένει είναι να τελειώσει και τυπικά το θέμα με το ιατρικό σκανάρισμα που κάνει ο Ολυμπιακός για να πέσουν οι υπογραφές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: