Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Βλέπει Κούρσι ο Ολυμπιακός

Στη γειτονική Ιταλία φαίνεται πως ψάχνει ο Ολυμπιακός την επιπλέον ενίσχυση των γκολπόστ, με τον Τύπο της χώρας να γράφει για ενδιαφέρον απόκτησης του Τζιανλούκα Κούρσι, της Ρόμα.

Για τους «ερυθρόλευκους» βασικό στο ποδόσφαιρο στοίχημα είναι η κάλυψη κάθε γραμμής με αρκετές αξιόπιστες λύσεις. Μία τέτοια φαίνεται πως βρίσκουν στο πρόσωπο του 26χρονου πορτιέρο, που θα τον ήθελα στο Λιμάνι με τη μορφή δανεισμού, όπως αναφέρει η «Pianetazzuro.it».

Διεθνής με την Εθνική των Ελπίδων της Ιταλίας, ο Κούρσι τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται ως δανεικός από την ομάδα της πρωτεύουσας σε άλλες της Serie A.

Βασικός την περσινή σεζόν στη Σαμπτόρια, έχοντας προηγουμένως περάσει δύο χρόνια και από τη βασική ενδεκάδα της Σιένα, επέστρεψε στο «Ολίμπικο» αλλά οι υπάρχουσες επιλογές δεν του δίνουν μία θέση στο ρόστερ της Ρόμα.

Έτσι, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις Ναβάρα και Βιτσέντσα να έχουν πλησιάσει τον διεθνή τερματοφύλακα, αφήνοντας τον όμως ασυγκίνητο.

Έχοντας συνηθίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, οι υπάρχουσες προτάσεις από το ιταλικό πρωτάθλημα δεν τον ικανοποιούν και ίσως δει ζεστά αυτήν του Ολυμπιακού, φέρνοντας θετικά στο «ερυθρόλευκο» στοίχημα νέα. Το σίγουρο είναι ότι, όπως λέγεται, σε λίγες ημέρες το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: