Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Δεληγιάννης: Προσωπικό παράσημο για όλους μας

Ο Νίκος Δεληγιάννης μίλησε αποκλειστικά στο RedPlanet.gr
-Έχεις κατακτήσει τόσες Κούπες με τον Ολυμπιακό. Το φετινό νταμπλ, κάτω από τις συνθήκες που κατακτήθηκε, έχει μεγαλύτερη αξία;

"Κάθε πρωτάθλημα, κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός από μόνος του. Όχι το φετινό νταμπλ δεν έχει κάποια ξεχωριστή σημασία. Απλά απέδειξε ότι ο Ολυμπιακός έχει αθλητές φτιαγμένους για τα δύσκολα, όχι μόνο τα εύκολα. Αυτό είμαστε, αθλητές φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Η φετινή επιτυχία είναι ένα προσωπικό παράσημο για όλους μας".

- "Απλήρωτοι και μάγκες και πρωταθλητές, σας ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές", σας τραγουδούσε ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά την λήξη του τελικού με τη Βουλιαγμένη. Αυτή η αναγνώριση προς το πρόσωπο σας, είναι μια δικαίωση;
"Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει να εκτιμά. Πάντα το έκανε. Οι οπαδοί της ομάδας γνωρίζουν το άθλημα, το κατέχουν, πάντα παρακολουθούσαν τις προσπάθειες μας. Είναι μεγάλη δύναμη ο κόσμος για τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι. Ήταν μεγάλη χαρά για μας που στάθηκαν στο πλευρό μας κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς και τους ευχαριστούμε".

- Που αφιερώνεις τους φετινούς τίτλους;
"...σε κανέναν. Ξέρουν αυτοί που ανήκει. Η φετινή επιτυχία ανήκει σε 15 άτομα..."
- Αν δεν μείνεις στον Ολυμπιακό, τι σκοπεύεις να κάνεις μετά; Θα συνεχίσεις;
"Σαφώς. Θα ψάξω ομάδα για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Νομίζω άλλωστε πως η εικόνα μου ήταν αρκετά καλή, παρά το γεγονός πως σε σχέση με πέρσι, φέτος έκανα μόλις το 30% των προπονήσεων... Ο τερματοφύλακας είναι πολύ σημαντικός για την άμυνα της ομάδας. Στο τρίτο τελικό δεχτήκαμε μόλις δύο γκολ, κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους που με εκτιμούν. Θα δούμε τι θα γίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: