Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αν το πρόβλημα είναι και οι Loosers παίκτες...στείλτε τους στο διάολο

Αν όπως ακούγεται εκτός βέβαια από το πράσινο "παρακράτος" της μασονίας στο μπάσκετ είναι και η άρνηση των παικτών της ομάδας μας να συναινέσουν σε περικοπές συμβολαίων, τότε αυτό που μένει είναι να δώσουν τα ονοματά τους στην δημοσιότητα φόρα παρτίδα για να κριθούν από τον κόσμο του Ολυμπιακού όπως ακριβώς τους αξίζει. Σαν ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ LOOSERS δηλαδή. Κακομαθημένοι και χρυσοπληρωμένοι, ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ με όλη την σημασία της λέξης. Όπως ο αρχιαχάριστος Μπουρούσης που τόλμησε να βρίσει αυτούς που τον έκαναν πλούσιο. Όπως ο Παπαλουκάς που σέρνεται εδώ και 2 χρόνια και παίρνει 3,2 εκατομμύρια. Όπως τα παλτά Κέσελ, Ερτσεγκ και Νίλσεν. Όπως πολλοί ακόμη από αυτούς που δεν τους αξίζει να φοράνε την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο στην καρδιά.
Αν είναι και αυτοί μέρος του προβλήματος να μας το πείτε και να τους στείλετε όλους στο διάολο μια και καλή να ησυχάσουμε.
Αρτκετά τους ανεχτήκαμε τόσα χρόνια, να κονομάνε και να προσφέρουν ελάχιστα. Οταν μάλιστα ο κόσμος πεινάει και αυτοί προκαλούν με τις αμοιβές που εισπράτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: