Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ας παίζουν τώρα με τους διαιτητές…..

Τελικά τα αρχιλαμόγια και το κύκλωμα των μασόνων που λυμαίνεται το Ελληνικό μπάσκετ εδώ και χρόνια τα κατάφεραν. Έδιωξαν και τους Αγγελόπουλους από το άθλημα.
Εγώ προσωπικά το έχω γράψει από πρόπερσι, ότι έτσι όπως παίζεται το μπάσκετ στην Ελλάδα με όλη την μασονία, (διαιτητές, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, και βέβαια δημοσιογράφοι), δεν αξίζει και δεν υπάρχει κανένα λόγος να παίζει σε αυτό μπουρδέλο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.
Σε ένα πρωτάθλημα που κάποιος παίζει με σημαδεμένη τράπουλα και όλοι οι άλλοι απλά το παίζουν κομπάρσοι θέλοντας και μη.
Έπρεπε να έχει αποχωρήσει από το μπουρδέλο αυτό εδώ και χρόνια. Αλλά έστω και αργά αυτό γίνεται, με άλλον τρόπο.
Με την απόφαση δηλαδή των Αφων Αγγελόπουλων να αποχωρήσουν από τον χώρο αηδιασμένοι όπως λένε με το όλο σύστημα που επικρατεί εκεί.
Και τώρα ας παίξουν μόνοι τους.
Ας βάλει τώρα ο Βασιλακόπουλος τους Τανατζήδες, τους Κορομηλάδες, τους Ζαβλανούς, τους Βορεάδηδες, τους Σκουντήδες και όλο το συρφετό των μασόνων του μπάσκετ να παίζουν με την αγαπημένη του ομάδα . Γιατί πλέον Ελληνικό πρωτάθλημα ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ.
Ας το πάρει απόφαση ότι είναι πρόεδρος μιας ομοσπονδίας που πλέον δεν ΥΠΑΡΧΕΙ εκ των πραγμάτων.
Διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ. Ας παίξει μόνος του ο ΠΑΟ και ας πάρει όσους τίτλους θέλει. Στα αρχ….α μου.
Χίλιες φορές έτσι. Από το να παίζουμε απλά για να δίνουμε αίγλη στο πρωτάθλημα και να καμαρώνουν κάποιοι που μας βιάζουν με το έτσι θέλω με την βοήθεια των κορακιών, τότε καλύτερα να μην παίζουμε καθόλου. Παίξτε μόνοι σας.
Έτσι και αλλιώς αυτό κάνατε όλα αυτά τα χρόνια. Παίζατε μόνοι σας με την πολύτιμη βοήθεια των «γκρίζων λύκων». Να τους βάλετε στο κ…ο σας τώρα και τους γκρίζους και το κωλοαθλημά σας , έτσι όπως το καταντήσατε.
Ιδού το περιβόητο «σύστημα του μπάσκετ» σε όλη του την παράταξη…..

Idou to ellhniko mpasket by Zamponakos

Μια παρότρυνση μόνο προς τους αφους Αγγελόπουλους.
Πάρτε καλύτερα τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και με ελάχιστα από τα χρήματα που πετάξατε όλα αυτά τα χρόνια στο κωλομπάσκετ, μπορείτε να κατακτάτε κάθε χρόνο όχι μόνο το Ελληνικό πρωτάθλημα, που έτσι και αλλιώς το σαρώνει ο θρύλος, αλλά και όλα τα Ευρωπαϊκά κύπελλα που συμμετέχουν οι ομάδες βόλεϊ και πόλο του Θρύλους σε άνδρες και γυναίκες. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ και μάλιστα άνετα.
Ίσως αυτό είναι καλύτερο για όλους και για τον Σύλλογο. Κάθε χρόνο Ευρωπαϊκή κούπα σε βόλεϊ, πόλο τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Σκεφτείτε το……

Δεν υπάρχουν σχόλια: