Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ειστε αστείοι επιεικώς. Δεν φοράτε κανένα μπρατσάκι καλύτερα να μην πνιγείτε?

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση για το final-4 της Καλύμνου και χρησιμοποιεί προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον Ολυμπιακό!
Συγκεκριμένα, ξεκινά ως εξής:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος καταδικάζει τα ανεπίτρεπτα και προσβλητικά για το Σύλλογό μας γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο στην Κάλυμνο (3-4/6) και τα οποία αποσιωπήθηκαν και θα παραμείνουν χωρίς εξήγηση με σκοπό να μην «θορυβηθεί» και να μην αμφισβητηθεί η «ερυθρόλευκη χούντα» του αθλήματος…»


Από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό ελέχθη σχετικά με την ανακοίνωση: «Δεν ασχολούμαστε με την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού. Η διαφορά δυναμικότητας αποτυπώθηκε για ακόμη μία φορά μέσα στην πισίνα. Μακάρι, να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο Παναθηναϊκός προκειμένου οι αγώνες μας να είναι πραγματικά ντέρμπι κάτι που θα κάνει καλό γενικότερα στο άθλημα. Οσον αφορά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο. και την αναφορά της σε «ερυθρόλευκη χούντα» του αθλήματος, τονίζουμε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: