Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Χάποελ Κφαρ Σαμπά - Ολυμπιακός 1-3 σετ

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του, επικρατώντας με 3-1 σετ της Χάποελ Κφαρ Σαμπά στον επαναληπτικό του Ισραήλ για τους "32" του Challenge Cup και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την φινλανδική Τάμπερε.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και επικράτησαν εκτός έδρας της ισραηλινής ομάδας μας 1-3 σετ (25-14, 21-25, 23-25, 20-25).

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού στο Ισραήλ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup, ο προπονητής των τρεμπλούχων, Γιάννης Καλμαζίδης έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του.

Στα παιχνίδια που είσαι το φαβορί και ξέρεις ότι θα κερδίσεις, πολλές φορές νομίζεις ότι θα χάσει ο αντίπαλος από μόνος του. Στο πρώτο σετ κάναμε πολλά λάθη και γενικά είχαμε νευρικότητα και λίγο άγχος. Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Χάποελ Κφαρ Σαμπά έπαιξε πλήρης, το χάσαμε. Στη συνέχεια παίξαμε σοβαρά, δείξαμε την ανωτερότητά μας ως ομάδα μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: