Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ζει χαρούμενος το παρόν ο Τζιμπούρ


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Πειραιά δείχνει να είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος έχει κλείσει ένα χρόνο με τους «ερυθρόλευκους», διάστημα στο οποίο έχει φροντίσει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που έκαναν λόγο για έναν δεινό σκόρερ.

Τα ποδοσφαιρικά νέα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ήχησαν σα βόμβα στα αυτιά των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχαναν έναν καλό επιθετικό που έχει ιδιαίτερη σχέση με το γκολ.

Είναι γεγονός ότι στον Αλγερινό πήρε μερικούς μήνες να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, ωστόσο όταν τα κατάφερε άρχισε να σκοράρει κατά ριπάς και να γίνεται ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Δεν άργησε, έτσι, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε και να γίνει σημαντικό ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής του.

Ο ίδιος φαίνεται ιδιαίτερα εξιταρισμένος από την παρουσία του στο Ρέντη και δε χάνει την ευκαιρία όπου σταθεί και όπου βρεθεί να δηλώσει το πόσο περήφανος αισθάνεται για την ομάδα του και σχολίασε και την προσωπική βελτίωση που διακρίνει στην παρουσία του εκεί.

«Στον Ολυμπιακό βρήκα την… υγειά μου. Παίζω σε μία θέση και υπάρχει ένα σχέδιο τακτικής που μου ταιριάζει τέλεια. Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητά μου. Είναι θετικό και ελπίζω να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο», εξηγεί.

Ο Τζιμπούρ αναδείχτηκε, μάλιστα, ο κορυφαίος Αλγερινός ποδοσφαιριστής για το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: