Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός απαντούν στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός απαντούν στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται επίσημα να ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποφεύγει να μπει στην ουσία της γηπεδικής βίας.
Χαρακτηριστικά, οι κύκλοι της ΠΑΕ υποστηρίζουν η χθεσινή ανακοίνωση είχε ως στόχο να καυτηριάσει 2 θέματα.

Αρχικά τη συστηματική τακτική της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία δίνει λαβή σε κουκουλοφόρους κρετίνους να μπουκάρουν στα γήπεδα (όπως δήλωσε ακόμα περιμένει ο φίλαθλος κόσμος να καταδικάσουν).

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δε θέλουν να καταλάβουν ότι οι τακτικές αυτές θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και μάλλον, ακόμα και με τη σημερινή άρνηση της καταδίκης του συμβάντος της Κατερίνης εκ μέρους τους, δείχνουν ότι δεν έχουν καμιά κουβέντα για την ταμπακιέρα!

Αυτό λοιπόν το ποδόσφαιρο και τις αποκρουστικές τακτικές που το πλήττουν ανεπανόρθωτα δείχνουν να ανέχονται και να υποκινούν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως υποστήριζαν στο λιμάνι.

Εν συνεχεία, την προκλητική αναλγησία των αρμοδίων φορέων για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλήρη αδράνεια Γερουλάνος, Μπιτσαξής, Παπουτσής, Πιλάβιος και Super League δεν αντιδρούν για τα αίσχη της Κατερίνης, δε δείχνουν να συγκινούνται για τον μεγάλο κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας ενός ανθρώπου και βέβαια, εάν οι πρωταγωνιστές ήταν… άλλοι, τότε θα είχαν γυρίσει τη γη ανάποδα!

Προφανώς, οι στάσεις αυτές ίσως έχουν και έναν άλλο σκοπό: να παίρνουν μαθήματα οι υποψήφιοι μιμητές τους και να συνεχίζουν την εγκληματική δράση τους.

Το σίγουρο είναι, πρόσθεταν πάντα οι κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ότι η ανεύθυνη στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και των αρμόδιων φορέων πλήττει συνεχώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο στα μάτια του φίλαθλου κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: