Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία",

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου την Πέμπτη (29/12) βρέθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", προκειμένου να δώσουν χαρά και να μοιράσουν δώρα σε μικρά παιδιά.
Από την συγκεκριμένη κοινωνική εκδήλωση έλειψε ο Φράνκο Κοστάνσο, που με την ενέργεια του αυτή έδειξε πως θεωρεί εαυτόν εκτός ομάδος.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας πρέπει ουσιαστικά να θεωρείται ξένο σώμα στον Ολυμπιακό και η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών μοιάζει να είναι θέμα ημερών.

Το παρών στην εκδήλωση δεν έδωσαν και οι Βαλεριάνος - Ζαραδούκας, με τον δεύτερο να παραχωρείται δανεικός τον Γενάρη σε άλλο σύλλογο της Super League.

Από πλευράς της διοίκησης στο νοσοκομείο βρέθηκαν οι Σ. Θεοδωρίδης, Γ. Μώραλης, Τ. Μητρόπουλος και Κ. Δουρέκας, ενώ από την ομάδα ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Ιμπαγάσα, Χολεμπας, Μέγιερι, Φέισα, Γέστε, Ποτουρίδης, Μόνχε, Ορμπάιθ, Μακούν, Μοντέστο, Αμπντούν, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Φουστέρ, Μαρκάνο, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: