Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - ΕΑ Πατρών 3-0

Περίπατος για την ομάδα του Πειραιά, η οποία επικράτησε με 3-0 σετ της ΕΑ Πατρών για την 9η αγωνιστική της Α1. Με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στη φανέλα οι ερυθρόλευκοι.
Τα σετ: 25-15, 25-22, 25-16.
Ολυμπιακός (Γ. Καλμαζίδης): Χιμένες 12, Πετρέας 5, Φιλίποφ 7, Νοβότνι 13, Κοκκινάκης 13, Ανδρεάδης 6, Κουζούνης λ. 53% υποδ./ Κανέλλος 6, Σωτηρίου 2, Λιβαθηνός 1, Μάρκου, Ιωάννου.

ΕΑ Πατρών (Χριστόπουλος): Μαντέκας 4, Γιούρισιτς 8, Τζορτζ Παπαδόπουλος 6, Ασπιώτης 10, Βούγιοβιτς 3, Παπαδόπουλος 4, Αχιλλεόπουλος λ. 42% υποδ./ Πατρινός, Πατακιάρας, Μακρυγιάννης.

"Αποχαιρετήσαμε νικηφόρα το 2011"

Μετά την λήξη του αγώνα δηλώσεις παραχώρησε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Καλμαζίδη: "Όλα αυτά οφείλονται στον προπονητή μας, τον Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος μας κρατά προσγειωμένους και συγκεντρωμένους στο στόχο μας.

Ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο τρόπο μία δύσκολη σειρά αγώνων και αποχαιρετήσαμε νικηφόρα το 2011. Δεν σταματάμε εδώ. Στις 3 Ιανουαρίου έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο και ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Θέλουμε νίκες ώστε να είμαστε οι "πρωταθλητές χειμώνα". Ο αρχηγός είπε επίσης για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. να προβάλει η ομάδα το"«Χαμόγελο του Παιδιού": :Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωτοπόρος, και το δείχνει με κάθε τρόπο. Εύχομαι το 2012 να φέρει περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά και υγεία σε όλο τον κόσμο".

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος τόνισε: "Η εύκολη επικράτηση είναι αποτέλεσμα της σοβαρότητας και της αποφασιστικότητας που έδειξαν τα παιδιά. Θέλω να σταθώ στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να προβάλουμε στο σημερινό αγώνα "Το χαμόγελο του Παιδιού" καθώς αποτελεί τιμή για την ομάδα που αγωνίστηκε με το λογότυπο στη φανέλα μας. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και μακάρι να γίνονται συχνά και όχι μόνο την εορταστική περίοδο. Επιβάλλεται να είμαστε κοντά στα παιδιά και σε όλους όσοι έχουν την ανάγκη μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: