Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η Αποστολή για Πιερικό

Το μεσημέρι (15:00) της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (21/12), με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν στην Κατερίνη (17:00, OTE Sport) τον Πιερικό σε νοκ-άουτ παιχνίδι, για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Από την προπόνηση απουσίασαν με άδεια οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Ζαν Μακούν και Λιούμπομιρ Φέισα. Στους τρεις ποδοσφαιριστές δόθηκαν προγράμματα, τα οποία θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του διαστήματος που θα λείπουν.

Ο Χοσέ Χολέμπας ακολούθησε για προληπτικούς λόγους πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ήπιων ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική, αλλά δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.


Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Δασκαλάκης, Μέγερι, Τοροσίδης, Χαβίτο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Πέρα από τους Μέλμπεργκ, Μακούν, Φέισα και Χολέμπας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να ξεκουράσει τους Μιραλάς, Φετφατζίδη και Μανιάτη, ενώ για τους λόγους του δεν συμπεριέλαβε στην ερυθρόλευκη αποστολή τους Κοστάνσο και Ζαραδούκα. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα επέστρεψε στην ερυθρόλευκη 18άδα και θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: