Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Αισιόδοξοι στον Πειραιά

Τη Ρούμπν Καζάν έφερε η κληρωτίδα στον δρόμο του Ολυμπιακού για τη φάση των «32» του Europa League, με τα προγνωστικά να κάνουν λόγο για ένα αμφίρροπο ζευγάρι, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.

Οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Europa League, έπειτα από το άσχημο παιχνίδι που τους επιφύλασσε η «μοίρα» την τελευταία την τελευταία αγωνιστική του Champions League, όπου παρά την επικράτησή τους με 3-1 σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης μετά τη νίκη με 3-2 σκορ της Μαρσέιγ στο Ντόρτμουντ επί της τοπικής ομάδας.

Τα ποδοσφαιρικά νέα, ωστόσο, της κλήρωσης για τη δεύτερη σε τάξη διασυλλογική διοργάνωση «χαιρετίστηκαν» με αισιοδοξία από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς η Ρούμπιν από το Καζάν δεν αποτελεί φόβητρο και γίνεται αντιληπτό πως έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν όπως πρέπει και να πάρουν την πρόκριση για τους «16».

Οι Ρώσοι είναι γνωστοί στους Έλληνες φιλάθλους από τους αγώνες που έδωσε στο πλαίσιο των ομίλων με τον ΠΑΟΚ και στις αδυναμίες της θα προσπαθήσουν να ποντάρουν οι Πειραιώτες, οι οποίοι την αντιμετώπισαν και πάλι πρόπερσι για τους ομίλους του Champions League τότε.

«Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση. Μία φάση μπορεί να κρίνει το παιχνίδι και να μπει γκολ, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και εκτιμώ ότι είμαστε καλύτερη από τη Ρούμπιν Καζάν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο στράικερ της ομάδας, Μάρκο Πάντελιτς.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μέταλιστ-Σάλτσμπουργκ με φόντο, πλέον, τους «8».

Δεν υπάρχουν σχόλια: