Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Παπαδάκος: "Αυτό το πρωτάθλημα δεν το χάνει με τίποτα"

Όπως κάθε χρόνο ο Πιτ Παπαδάκος, γνωστός αστρολόγος μίλησε και φέτος στο "ΦΩΣ" κάνοντας τις προβλέψεις του για τον ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

Ποιος βλέπει να παίρνει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο;

"Αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται. Ο Ολυμπιακός θα περάσει μπροστά και θα το πάρει, το πρωτάθλημα είναι σίγουρο για τον Ολυμπιακό, το λέω υπεύθυνα! Επίσης η αδικία που έγινε εις βάρος του Ολυμπιακού στο Champions League, όπου του έκαναν λαμογιά οι Γάλλοι και η UEFA έκανε τα στραβά μάτια, θα επανορθωθεί στο Europa League, όπου ο Ολυμπιακός θα κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του".

Μεταγραφές;

"Θα κάνει δύο μεταγραφές ο Μαρινάκης τον Γενάρη. Ο Βαλβέρδε έχει πάρεις τις πλάτες του την ομάδα, έχουν γίνει και λάθη πάντως στις μεταγραφές, που οι περισσότεροι δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Λόγου χάρη ο Κοστάνσο, που πεταχτήκαν πολλά λεφτά, αλλά δεν είναι μόνο ο Κοστάνσο είναι και άλλοι".

Μαρινάκης;
"Όταν ανέλαβε πολλοί δεν τον περίμεναν δυνατό, εγώ είχα πει πως έχει άστρο όπως ο Κόκκαλης και ότι θα συνεχίσει να σαρώνει ο Ολυμπιακός! Το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα, χρειάζεται νέους ανθρώπους, φιλόδοξους, με κουράγια και με λεφτά να αγαπάνε και πολύ την ομάδα τους. Μόνο τέτοιοι άνθρωποι μπορούν τώρα να βγουν μπροστά και τέτοιος είναι ο Μαρινάκης".

Τέτοιον θα βρουν ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ;

"Δεν νομίζω σύντομα να γίνει αυτό".

Αυτή η ιστορία με τους Άραβες στον ΠΑΟ πως την βλέπεις;

"Εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι ένα σκηνικό πλεκτάνης και μύθου! Πιστεύω ότι είναι είναι μία φούσκα ώστε να τσιμπήσουν άλλοι επενδυτές να μπουν και να βάλουν λεφτά στον ΠΑΟ. Ηγέτης πάντως όπως ήταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δεν θα ξαναβρεθεί για τον ΠΑΟ. Και όπως ήταν ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης την είχε πάντα στην καρδιά του την ΑΕΚ και ίσως κάποια στιγμή να κάνει τη μεγάλη επιστροφή, αφού όμως θα έχει πιάσει πάτο η ΑΕΚ".

Για τις μεταγραφές ολοκληρώσαμε στον Ολυμπιακό;

"Όπως είπα έγιναν λάθη, αποκτήθηκαν πάρα πολύ παίκτες που δεν κάλυψαν όμως δύο θέσεις στις οποίες πονάει ο Ολυμπιακός. Πέρα από τον τερματοφύλακα, αν και ο Μέγκιερι πάει καλά. Η μία θέση είναι το Γκαλέτι που το κενό του δεν καλύφτηκε. Η άλλη θέση είναι του μεγάλου αμυντικού χαφ. Όπως ήταν κάποτε ο Καρεμπέ ή ο Ντουντού του πρώτου χρόνου. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα απ’ αυτά που είπα. Α, και ο Μήτρογλου μπορεί να βοηθήσει όταν γυρίσε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: