Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πλατανιάς Ολυμπιακός 0-4

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στα Περιβόλια των Χανίων, συντρίβοντας τον Πλατανιά με 4-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League. 
Ο Ολυμπιακός σκόραρε σχετικά νωρίς στο 20' με τον Αμπντούν και στην συνεχεια με την εισοδο του Ιμπαγάσα να προσφέρει δύο ασίστ (Φουστέρ στο 62' και Μήτρογλου στο 80') και τον Βλαχοδήμο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 93'. 
Γενικά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός μετά από καιρό , ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήταν εντυπωσιακός.
Πίεσε πολύ ψηλά , είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε όρεξη  πέτυχε πολλά και έκανε πολλές ευκαιρίες.
Και δυστυχώς για εμάς, αποδεικνύεται περίτρανα ότι με τον Ιμπαγάσα μέσα στο γήπεδο, ο Θρύλος είναι άλλη ομάδα. 
Τεράστιος παίκτης και δυστυχώς για εμάς μάλλον ο τελευταίος πραγματικά μεγάλος παίκτης που θα δούμε στον Θρύλο για τα επόμενα χρόνια.
Διότι απλά χρήματα για πέταμα μάλλον δεν υπάρχουν και δεν υπάρχει διάθεση από την διοίκηση να υπάρξουν για παίκτες τέτοιου επιπέδου σαν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζάλουντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (71' Δέντσας), Τετέ, Ναζλίδης, Γιάννου (70' Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος (79' Γιακουμάκης).
  
Ολυμπιακός (Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο "Μίτσελ"): Μέγκιερι, Μοδέστο, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο (57' Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (57' Φουστέρ), Αμπντούν (73' Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: