Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Περί αχαριστίας ο λόγος………


 Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Super League http://www.superleaguegreece.net/schedule ο Ολυμπιακός φέτος έχει σε 14 μέχρι στιγμής αγώνες στην έδρα του 285.015 εισιτήρια (μ.ο. 20.358).
 Όλοι αυτοί λοιπόν σύμφωνα με την κατάπτυστη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΠΑΕ είμαστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ και τελικά μάλλον και τεράστιοι μαλάκες....... Που σας ανεχόμαστε……...

Επειδή μου αρέσει να μιλάω με αριθμούς, θυμίζω απλά ότι:
 το 2011-12 είχε σε 15 ματς 322.239 εισιτήρια (μ.ο. 21.529)
Το 2010-11 σε 13 ματς 331.480 εισιτήρια (μ.ο. 25.498)
Και το 2009-10 σε 15 ματς 412.963 εισιτήρια  (μ.ο. 27.531).

Και φυσικά όλες αυτές τις χρονιές είχε πάνω από 16.000-17.000 εισιτήρια διαρκείας!!!

Αναρωτηθήκατε ποτέ άραγε γιατί  υπάρχει τέτοια μείωση στα εισιτήρια τα τελευταία 4 χρόνια?
Μήπως γιατί από το 2009 και μετά η ομάδα έχει αρχίσει να χάνει σε ποιότητα? Μήπως γιατί έφυγαν σχεδόν ΟΛΟΙ οι καλοί και ποιοτικοί παίκτες και δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ? Με αποκορύφωμα τις 2 τελευταίες χρονιές που έχει γίνει το μεγάλο ξεγύμνωμα και ειδικά φέτος.
Θυμίζω ενδεικτικά τους σπουδαιότερους που είτε έφυγαν, είτε πωλήθηκαν είτε σταμάτησαν την καριέρα τους από το 2009 και μετά.
(Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μιραλάς, Μακούν, Ριέρα, Νικοπολίδης, Στολτίδης, Ζεβλάκωφ, Ντουντού, Ρ. Μπράβο, Κ. Παπαδόπουλος, Μπελούτσι, Τζόρτζεβιτς, Πάντος κτλ).
Ενώ φέτος ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν και 1-2 από τους ελάχιστους εναπομείναντες ακόμη……….Και θα το δείτε.
Και στις θέσεις αυτών ποιοι ήρθαν?
Κάτι παρτάλια τύπου Γκρίμπιτς , Καται, Σουμπίνιο, Ντιελνά, Ντιακιτέ, Επσταιν, Νεμεθ, Ουρτάδο Χαβίτο,  Κοστάντσο  και παίκτες της σειράς τύπου Γκρέκο , Μασάντο, Κοντρέρας, Πίνο, Φέισα, Καζίμ, Μόχνε, Νέμεθ, Λεονάρτνο ή απλά αδιάφορους αν και είχαν καλό όνομα τύπου Ρόμενταλ, Γιέστε, Ντάτολο, Ντάρμπισιρ.
Ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε στον πάγκο έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κανονικό. Τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο οποίος έφυγε όπως λένε οι κακές γλώσσες, απλά γιατί του προτάθηκε μείωση τόσο στο μπάτζετ της ομάδας όσο και στον μισθό του 50%!!!! Και όχι γιατί ήθελα να φύγει λόγω οικογενειακών προβλημάτων, (που υπήρχαν όντως έτσι και αλλιώς)
 Και μετά από αυτόν ψάχνουμε να βρούμε τον έναν χειρότερο από τον άλλον. Από τον απαράδεκτο Πορτογάλο Ζαρντίμ, που το μόνο που ξέρει είναι να παίζει ταμπούρι σε όλα τα ματς, μέχρι τον Μίτσελ που και στην Ισπανία δεν έχει δείξει τίποτα και πιθανόν ούτε και εδώ θα δείξει τίποτα. (Και μόνο το γεγονός ότι του πήρε την ταυτότητα τόσο ο Δώνης όσο και ο Βονόρτας μου φτάνει……)

Ενώ βέβαια υπάρχει και αυτή η αρρωστημένη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, (που υπάρχει πολλά χρόνια τώρα, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο φέτος), να κάνουν διακοπές από τον Φεβρουάριο και μετά γράφοντας στα παπάρια τους τον κόσμο που πάει στο γήπεδο και πληρώνει εισιτήριο. Αυτό ίσως είναι το χειρότερο από όλα τα προηγούμενα………
Να αδιαφορούν οι ποδοσφαιριστές για το κοινό και να νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους και το πότε θα ξεκινήσουν επίσημα διακοπές ενώ το πρωτάθλημα έχει ακόμη αγώνες και κρίνονται ακόμη τίτλοι, (βλέπε κύπελλο).
Κάπως έτσι έχει χαθεί και η Ευρώπη κάθε άνοιξη. Από την προκλητική αδιαφορία των ποδοσφαιριστών από τον Φλεβάρη και μετά……. (Βλέπε Λεβάντε φέτος).

Και για να μην γελιόμαστε επειδή πλέον είναι δύσκολο μετά από 7-8 αγωνιστικές «αγωνιστικών διακοπών» και απαράδεκτου κωλοβαρέματος  και αράγματος της ομάδας,  είναι σχεδόν ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ  να καταφέρει να ξαναπαίξει έστω και ένα ματς σε υψηλό επίπεδο.

Οπότε μην σας φανεί καθόλου παράξενο αν ο ΠΑΟΚ (αν περάσει τον Αστέρα , που μάλλον θα το κάνει) να πάρει ένα πολύ εύκολο τίτλο, το Κύπελλο Ελλάδος.
Και το φαβορί θα είναι αυτός. Γιατί απλά συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο σε αντίθεση με εμάς που κωλοβαράμε εδώ και κανα δίμηνο…………
Τα λέω απλά για να μην νομίζουμε ότι είναι απλό και μας κακοφανεί όταν συμβεί.

ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ.

Και αν επιμείνετε στην θέση σας αυτή και δεν βγάλετε ανακοίνωση που να ζητάτε συγνώμη από τον κόσμο , τότε απλά θα δείτε του χρόνου τα νούμερα στα εισιτήρια να κάνουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ , το ένα μετά το άλλο. Και θα αναπολείτε τα νούμερα του 2009 ή του 2010.

Γιατί και ο αχάριστος κάποια στιγμή σταματάει τουλάχιστον να είναι και μαλάκας.
Και ξυπνάει όταν τον προσβάλουν βάναυσα κατάμουτρα.
Από μένα πάντως μην περιμένετε ούτε σεντς πλέον. Διαρκείας ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
Να το βάλετε εκεί που ξέρετε………..Αχάριστοι!!!!!

Υ.Γ. Αλήθεια η Θ7 θα βγάλει καμία ανακοίνωση για το θέμα της αχαριστίας????????Ρωτάω τώρα….. Η όλα εντάξει είναι? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: