Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Χάινς: "Να κερδίσουμε ένα ματς στην Πόλη"


"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Λειτουργήσαμε με συγκέντρωση και φυσικά κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Πραγματοποιήσαμε ένα κακό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Μας έδωσε ώθηση φυσικά και ο κόσμος και νιώθω όμορφα κάθε φορά που με χειροκροτεί. Τώρα θα ξεκουραστούμε και φυσικά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη για να κερδίσουμε ένα ματς και να πάρουμε εκεί την πρόκριση. Δείξαμε συνέπεια απόψε και ήμασταν αρκετά καλοί για μεγάλο διάστημα και αυτό μας ικανοποιεί. Κάναμε καλή ομαδική δουλειά, προσπαθήσαμε να σταματήσουμε με την άμυνά μας μία ομάδα σαν την Εφές που έχει εξαιρετική επίθεση. Βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα που πιστεύω ότι ήταν το κλειδί στο ματς.

Παίξαμε ομαδικά με ενέργεια και μείναμε και στα 40 λεπτά στο ματς όπως θέλαμε να είμαστε. Πρέπει να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, να ξεκουραστούμε και να πάμε για το 3ο ματς της σειράς στη Πόλη για να πάρουμε τη νίκη",  ήταν τα λόγια του Αμερικανού σέντερ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του δεύτερου προημιτελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: