Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 57-66

Άνετα πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός σε ένα καλό τεστ πριν το Final 4 του Λονδίνου. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας επικράτησαν του Πανιώνιου με 57-66, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.
Τα Δεκάλεπτα: 16-13, 29-36, 40-58, 57-66.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 10, Πέιν 12 (1), Μοτσενίγκος, Αθηναίου 6, Κιζ 3, Μίλμπουρν 7 (5 ριμπ.), Αθανασούλας 1, Μπατής 6 (1), Γιάνκοβιτς 8 (3 ριμπ., 3 ασίστ, 3 κλεψ.), Καββαδάς, Αγραβάνης, Μπούκερ 4.

Ολυμπιακός  (Μπαρτζώκας): Χάινς 8, Λο 6, Άντιτς 7 (6 ριμπ.), Σπανούλης 14, Περπέρογλου 8 (7 ριμπ.), Σερμαντίνι 10, Σλούκας 2, Πάουελ 2, Πέρκινς 5 (1), Πρίντεζης, Παπανικολάου 1, Κατσίβελης 3 (1).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: "Ηταν ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη περίοδο για μας, καθώς ερχόμαστε από τη σειρά με την Εφές που καταναλώσαμε μεγάλη ενέργεια, ξέραμε τι ομάδα είναι ο Πανιώνιος, τι θα αντιμετωπίζαμε. Οι συνθήκες δυστυχώς δεν βοήθησαν να χαρούν όσοι το είδαν το ματς είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση καθώς ήταν άδειο το κλειστό και είχε πολλή ζέστη", ανέφερε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Όσον αφορά το σχήμα με τα τρία γκαρντ που χρησιμοποίησε, τόνισε πως "έπαθε διάστρεμμα πριν από  το πρώτο ημίχρονο ο Πρίντεζης θέλαμε να μοιράσουμε χρόνο να παίξει ο Πέρκινς και να γίνει μοίρασμα σωστό ώστε να μην χαλάσει την «προπόνηση». Ελπίζω του Πρίντεζη να μην είναι κάτι σοβαρό, έπαθε διάστρεμμα".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ένας ο οπαδός των γηπεδούχων είπε μερικά… γαλλικά στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αρκέστηκε να κουνήσει το κεφάλι του. "Δεν έχω κανένα παράπονο (σ.σ. από τον Πανιώνιο και την υποδοχή)", είπε ο «ερυθρόλευκος» κόουτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: